Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. irenna

irenna Популарен член

До денот е :D

2. BlueEye

BlueEye Истакнат член

preubav den ispolnet so mn licnosti i zabav uste od 7 sato sum nasmeana i nenasitna od smeenje i site okolku mene se primorani da se smeat i da bidat veseli , vikendov mi e isplaniran od pred edna nedela i mn podobro ke ispani od so si zamisluvav ..... i se custvuvam zaljubena nema poubo :)

3. Shelea

Shelea Форумски идол

Станав ко немтур, се изнервирав нешто, во кујна ме чекаа немиени садови, го зезнав тркалцето од чешмата, почна неконтролирано да тече вода и ми доаѓаше да врискам! Малер невиден.
    Ја изгасив водата од вентилот во ВЦ, па немав вода цел саат додека да се вратат моите од пазар.
    Изедов кутија ишлери на нервна база. :)
    После, ми се јави момчето, ми мјаукаше, ми кажа дека јас сум неговото дебело зелено тиквиче. Не знаев дали да се изнасмеам или да помислам дека стварно имам умствени и физички особини како тиквица :?: :worried:hock:
    Ама ок сум сега. Се среди во кујна, бев до Тинекс, си купив кондоми, масло од Бекутан и кило квики, не знам што да носам вечер на свирка, а и ме боли газот околу тоа, искрена да бидам! Треба да се депилирам утре, треба да си купам прсук, да читам ко луда зошто наредната недела ќе ме згазат колоквиуми... :geek:
    Каков чудесен ден и вечер ќе биде ова, не знам... Само знам дека ми се плива во езеро, и да не беше толку ладно, ќе се фрлев малку да попливам, штом стигнеме во Струга...
    Само нешто се занесувам, изгледа.
    Друго... Па ништо, се надевам здрави живи весели ќе стигнеме и ќе се вратиме.

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Хахаха...па и мојот коментар е околу тоа,дека ако оди некаде не значи дека ќе прави нешто,ми значи неговата надградба...
    Инаку денов,одлично!Се наполнив со фина енергија,си купив мини парфемчиња и си мирисам цел ден!А гладна сум ко лав...
    Едно нешто по стоти пат заклучив...зависник сум од убави парфеми,миризливи купки и млека за тело,имам во план да си купам крем за тело од планет спа некој тајландски,нивеа ејнџл новото,севентин лилата,крем за стапалца со мирис на цреши и еден куп такви стварчици кои прават да се клештам!Ми помина сезоната на ванила,цимет,варено вино,сега сум фаза на пролетни,цветни и овошни мириси...а потоа ќе ме фатат егзотичните....Бои и мириси ми го прават расположението петка!Затоа собата ми е жолто зелена,мислиш сонце ми грее,плус јас во неа...абе муабет да не праам више...
    Како сум сплескала тоа материјалот ко за денес...ух...утре и задутре има да го шетам во природи,паркови и зеленила што да ви раскажувам.
    Ај чао,после пак ќе ве мачам! :lol:

5. Lizalka

Lizalka Истакнат член

После подолго време се чувствувам, среќно, исполнето и сакано... Денов уште од сабајлечки ми почна со кафинја, со другарки, ептееееееееееееен се подновив денес... едноставно СРЕЌНА СУМ :!: Сакам повеќе вакви денови во мојот живот :)

6. tanja6

tanja6 Популарен член

se custvuvam super :Dubavo relaksirano..
    utre sum na svadba pretpostavuvav deka i utre ke mi e super den.. ;)

7. Melanie

Melanie Истакнат член

Denov mi bese prekrasen cel den go pominav nadvor.........ama sega se cuvstvuvam katastrofa,tazno lele kolku mi fali deckomi a nema uste 2 meseca da se vidime :( Edvaj cekam da dojde utre da izlezam so drugarkite,pa i da se razpolozam malku vaka ne biva

8. Bright

Bright Популарен член

ај фил гуд. и одморено. и нестрпливо за вечер... 8)

9. renata77

renata77 Популарен член

Денес ми беше ОК ден,се до ручек кога еден прилично неблагопријатен разговор ми го разбуди нагонов за повраќање и се ослободив oд се што јадев за ручек. :) После тоа некао се ми се поремети,имав и главоболка и некој немир и незнаејќе како да се ослободам од него,го искористив стариот добро прроверен начин,да купам еден куп глупости да си го оттргнам вниманието и да си го подобрам расположението.Па си направив екстра фризурица и тргнав да го спроведам планот,кој овој пат само делумно успеа.А за вечерва можам само да кажам дека немам некои големи очекувања.

10. girl23

girl23 Истакнат член

Денес посебно убаво,....внатрешен мир би рекла ме успокои. :worried:ilent: мирисот на пролетта уште толку плус....заклучок сакам повеке вакви денови :D :up:

11. kate21

kate21 Популарен член

Лилит :o :worried:hock: :worried:hock: :worried:hock: Немој да ме разочаруваш те молам.Ти да не знаеш, не е можно.Ќе и покажеш ти на неа.Ајде сега те молам немој да ме ставаш во небрано,да менувам мислење сега за тебе ;) ова добронамерно го мислам ,стварно :D
    Туку,јас денес :clap: за аплауз и тоа на бис сум.Се изнашетав,го дрнав цел божји ден за глупости,го истепав дечко ми,онака убаво ми се масираше,дури и ме праша да не сум добила машки нагони со менструацијата,и сега си седам пред пц задоволна,со цинична насмевка за едни...безимени,пијам чај и, пардон, мо*ам како чешма.Се на се,каша попара сето 8)

12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Нервозно се чуствувам денес,како на лева нога да сум станала....се ме нервира,ми пречи,катастрофа.Како попарена скокам за се нешто и за најмала ситница се нервирам :evil:

13. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се чувствувам исфрустрирано...треба да учам затоа што утре полагам...а јас гајле немам, ама ич не се замарам...и да, ке одам на среќа :? хаха ... до сега неколку пати не ме изневерила, се надевам и овојпат нема :? ;)
    Па што да правам кога ме мрзи .... не ми е во природата да се форсирам , сакам натенане 8)

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Е па ајде шајнинг стар со лесно и ќе ти држам среќа :D
    Јас сум одлично денес, од утре конечно почнувам на работа и сум пресреќна. Ми се смачи ова безделничење веќе 8)

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Пре пре пре пре убавоооо ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Се чувствувам како да сум на облаци... :mrgreen:

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Епа и јас :D :D Гром сум, громови испраќам, громови на душа ми се спуштаат и позитивна енергија ми носат. Хормонат за среќа ми е на завидно ниво. Фала ти Сонцко :D

17. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Пишав нешто...ке видиме, ке ве известам :)
    Нели ... ? И мене, сакам акција и ми се работи и на мене.
    Денес се чувствувам ... неописливо :? не знам :? збунето баш...

18. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Денов ми е стварно преууууубаввв убаво е времето, станав се истуширав,си направив кафенце и еве малце на фемина,па за некое време на шетња :D

19. cackicka

cackicka Истакнат член

ee luge vremevo e zakon nadvor ama ja za zal imam rabota doma :( :( :(

20. irenna

irenna Популарен член

Ми доаѓа да врискам ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ некако сум весела , до сега рипав по дома на музика :D :D :D