Дифтарски. Утрото беше малку тмурно, но нешто светна од маглиштето лондонско. Филм за средновековието ова не е, така да... гаси камера. Можда беше само сијалицава, пошто снема и се врати струја, во рок од неколку секунди бат ху д фуцк керс. Ајм фрикинг гуд тудеј. И у бестрага немале место за рогуњасти суштества. Што да правиш?! Живот! Туку, вечер е искушение. Шпањолци против крвта.. делче од крвта, фифти просент-и. Није шала. Ту пута мадрееееее! Ах, спомени од еден фудбал... и единствен до сега одгледан во живо . На коњ сме денеска, или не.. не е тоа веќе интересно. На бик ... рајдинг ел торо! Аста луего бе т’панари.
Како изцеден сунѓер од лоши мисли и чувства. Емоцинално растроена, ама мирна. Се истурив од солзи, некако ко да ми ја мијат душата. Ми годеше.
гладна,ама и во исчекување на натпреварот..хихи нема да е лошо да грицнам нешто за да можам подобро да навивам после
Никако. Се влечкам едвај по дома, цела куќа ми е хаос Сè ми е закочено, ништо бре пустото не мрднува. И морам сега дома да ја гледам утакмицава
Vozbudeno edvaj cekam da pocni natprevarot Makedonija-Spanija...! [mod-kirilica:16rxfg6o][/mod-kirilica:16rxfg6o]