Еден збор....МИГРЕНА! (фак ју бич) Ќе си умрам од оваа глава моја, празна - а ме боли Иначе добро е.....добро е кога газот ми е на суво, па само си посматрам како врне надвор Ми иде да запеам Запри дожду да го најдам.....дури ова срце биееееее http://www.youtube.com/watch?v=BNahEOTMg94 Spoiler ама.....проклета је Америка и злато што сјааа
Како се чуствувам денес?Незнам Занесено,расејано,ми летаат мислите во погрешен правец На училиште професорката си зборува јас гледма во неа а со паметот на седмо небо Чат пат си се потсмешкувам Ајде доста си ги кажував глупостите
Хм. Се чувствувам среќно, радосно, расеано. Се чувствувам како да лебдам, како да доживувам астрална проекција без да спијам. Се чувствувам изморено. Ми се спие. Се чувствувам...во целина - суперски.
Вообичаено, како за еден ваков ден... Само што премногу размислувам за глупости, се окупирам со некои работи што вака или онака неможат да се променат. Малку сум напната.
Ма одлично! И покрај времево кое денес сите кардинално го затупеа, јас сум како капка роса на нечија дланка, чувана и галена, бранувана и растресена а сепак не испарувам ниту исчезнувам. Ајде аирлија уште еден ден. Убав беше...ко јаготка со стопено бело чоколадо Кој не верува, нека дојде да ме ѕирне
Конечно работниот ден... ноќ... деноноќие, ма што да е, важно е финито. Четврти ден по ред исто темпо. Денеска дури порано заѕвоне ѕвончето. Погоди какво е чувството. Помош?! Инфаркт добро ќе ми дојде. На екс би го испила. Да! И нешто друго добро ќе ми дојде. ...ама не е за кажување, многу си јавен докторе Лајк ју а лот. Штета не можам да ти се исповедам на раат. Уште поголема штета што немам ни време да мислам за било што. Така да штета у штета за штета... Ја хочу живот, бољи живот... хочу СВЕ! Дождот бар ми годи, можда е битно за терапијава а?! Ај одмори и ти, те гњават многу знам душиче оно маWо .
Ко надуен балон! Од оние големите со хелиум! Значи ќе пукнам,мешето цел ден ми прави проблеми,а се му е угодено,ц ц ц... Сега ќе си легнам па да го видам Tomorow will be better day
Преубавоооооооооооооооо! Неможам да опишам одамна не ми било вака убаво- Фала ти душичке за се што направи за мене