Сууууууупер,окезена од уво до уво аххххххх колку може да ти се смени расположението од неколку пораки
Уморна, но и некако како на струја уклучена дремнав малце, иако не спијам преку ден, ама денес дека дремнав така малце, а спиев ко заклана бога ми сега како нова се чуствувам, свежа
Конечно ми се поправи расположението! Си уживам со добра музика и сокче, додека избирам убава комбинација за вечер.
Вечерва едноставно преку стиховите на Владо Јаневски можам да опишам како се чувствувам Бидејќи... Ја кријам својта љубов ко другите што кријат злоба Ноншалантно ко да ми е срцево Празна соба Јас сум... Заплеткана во свилена пајажина од грев и страсти Мојата... Тајна отровна Од сите што ја кријам Секогаш.... Кога крв ми зоврива И не дава да спијам Сешто разум зборува Само знам дека.... Љубовта ме лекува - Љубовта и ќе ме отруе!
Ех па почетокот на вчерашниот ден беше некако после продолжи па вечерта малку после и сега а сакам ама не можам да станам од пред компјутер . Е затоа после тоа најверојатно пак ќе бидам во веќе почнатиот нов ден
Одморено и спремно малце по малце да почнам со учење т.е. читање на огромниов материјал. Дај Боже само оваа спремност да ме држи цел семестар.
Ме напнаа (што би рекла сестра ми) Уште од вчера за наредна недела да се договориме.....епа од кај да знам јас, еве сабајлево земјотрес, па од кај да знам што ќе биде за неколку дена.....се како на нив што им одговара, јас на закачалка висам И онака ме разбуди потресот и срипав од кревет, па цел ден сум малце како потресена уште вакви некои гњаваторчиња ми требаат А па домашниве ми се смеат, уште 3 свадби требало да се прават во подалечнава фамилија и кој друг ќе оди ако не Гоу, не за друго - дека сум знаела да играм по свадби и сум имала кондиција Ме зафркаваат, увежбана сум била за по свадби и туп обврската пак мене