Времето е преубаво надвор а јас МОРАМ да учам и тоа еден многу глупав предмет,фацичката ми е ваква....
...ај фил гуд...танананна...соу гуд - соу гуд....ај ем НОТ ин лав бат.....ај фил гуд... П.С. ова директен превод од англиски на македонски
ПРЕСРЕЌНААААААААААААА другарка ми се породи има најубава малечка принцеза да и е здрава и жива и голема да расти
Мамурно,ме боли глава ја прекарав синоќе со пиење и денеска ете...Ама сеа ке одам во парк малку да ми се разбистри главата...инаку многу му се радувам на денот шо е така убав и сончев
Транскрипција Црвена Голема да расте, права женска да биде и сите машки околу малото прсте да ги врти Денес сум најнајнајрасположена. Хормон на среќа високо скока, допира сонце и над него Раздвиженост низ градов, КОНЕЧНО! Се трга сивилото. Исцрпувачка прошетка... мала дремка, добра книга.... па и иако ме зафркаваше нетов, ПАК сум расположена... Што е убаво да си млад и зелен :mrgreen:
:up: мило ми е! __________________________ Sweety - Да е живо и здраво малото, тоа е прекрасна вест!!! :up:
"danas se osecam bolje..." Одлично се чувствувам, исполнето, позитивно, спокојно, смирено и спремна за учење Денов максимално го искористив за шетање и сега на ред е дружење со книгите... Инаку колку што можам да приметам денес сите се некако среќни и позитивни баш ме радува, бидете такви и останете со исто расположение. Изгледа требаше да ја почувствуваме пролетта за да се разведриме
ммммм одлично поминат ден сонце, кафенце, шеткарање по бутици , мал шопинг, ама на крај се зезнав морав да фатам книга во раце за да си ги поминам вторите колоквиуми
Апсолутно денгубачки се чувствував денес, ама ми е гајле! Не фатив книга колку што планирав, си гледав филмче, си направив макарони, удрив депилација маникир и педикир и си се сакав себеси ептен денес! Сега си наместив кревет и ќе си читам книга пред спиење. А утре е нов ден, полн со обврски и ќе ми пукне главата ама нема жалење, мора да бидам стабилна студентка и одговорна... А недела е, знам дека нема да ми се прави ништо Доста претпоставки, одам да сурфнам уште малку додека да ми откаже батеријава, и си легнувам... И да... Денес особено ми беше чуден драгиот мој! Ќе види утре убаво... :twisted:
vkraj own: poketo od deno t.e cel deno do 5 spiev pa izlegov i izlegov own: imas licnost od koj vozduhot mi beshe tezok za disenje i ne samo 1 tuka poveketo licnosti bea za nikade i to neplanirani :evil: pijackata ne mi odese i odvaj ispiv edna imase nekoja negativna energija koja ne ja pocustvuvav samo jas tuku i drugarmi i si zaminav i vkraj down vecer imav . own:
ииии колку било убаво да не те разбуди аларм Многу расположена, а и надвор временцето што убаво, пукна пролет Сега си го пијам првото утринско кафе, традиционално пред компјутерот и со Фемина
Мамурно... :? Уште под импресии од вчера- максимално искористена сабота.Еден другар си купи нова кола, па се возевме.Се истоваривме во природа, па удривме едно здраво пешачење.Потоа кафе во градот, се вмешавме во раздвижената маса.Колковите уште ме болат.Вечерта пијанка.Во собче три на три, без струја, на свеќи, со гитара и домашно вино, фотоапарат и петнаесетмина на број.После дванаесет секој покрет беше виц.Не фати три часот, а утрово станав во седум. Денес имав во план да учам, ама нешто книга не ми се фаќа.Со гости уште од сабајле...