Денес се разбудив многу расположена и цел ден си останав таква, едноставно не дозволив на никого да ми го уништи денот.
Изнервирано и то многу ОД сабајле убо ми тргна денот али сега ми е катастрофа,како може една ситница да ти го расипи целото расположение
Денеска се чуствувам многу убаво,некако радосно ,роденденски сум расположена иако сум една година постара
Се чувствувам како права домаќинка Во 10 станав, а дури сега го пијам кафето и доручкував од нога што се вели Среќа беше исчистена рибата, па полесно ми беше да ја зготвам, иначе Вака да сумирам посабајлечки добро тргна, уште во 2 ноќеста ме разбудија пораки.....дома се Ќе биде фин денов, убав, исполнет исто како вчера, а може и подобро Еве сум сега ваква, како зајчево со муцето во шоља кафе и ве зјапам што шкртате http://www.demotivacija.mk/se-pogolema- ... 31430.html Само се прашувам зашто неможам да си ја симнам насмевкава од лице, некоја виша слила ме тера да се смешкам.....СЕ ЌЕ БИДЕ ДОБРО!
Слушам Ж В на радио. Не чудете се, тоа е онаа песната француска која ги дрма сите веќе некое време, онаа убавата. Ја знаете сите, знам Кафето е испиено, а на ноктиве не можам да им се изнагледам, зрачат некако. Ама да ви кажам, ќе ги бришам. Не ми одат у стајлинг Се радувам на денешната средба на стандард смешното збирно место. Ќе пиеме coffee to go и ќе споделуваме импресии на иста тема под различни околности. Весела сум денес. И убава. Најубава Речете ми дека сум ама она ептен убава Ај отупев со себе-заљубеносва, знам.