Многу сум задоволна од себеси.Се што требаше да завршам, средив и сега се чувствувам топ.Конечно ме напушти мрзата
Глупаво, и уште ако мојот ПОСЕБЕН дечко кој има "ГОЛЕМА" желба за шетање, дискотеки ово оно, ми рече дека не излегуваме again, ќе се чувствувам "феноменално"! Толку "феноменално" што ќе и ги откорнам очите на првата личност што ќе ми искочи пред мене Спојлер Добро ајде, да не прикажувам хорори по форумов бидејќи има и малолетнички , ама ќе полудам..
Нажалено ја следам есента низ деновиве, смрзнувам при самата помисла дека сонцето ќе го има се помалце, и барам цвеќе да ми замириса. Ете така, есенски и неволно се чувствувам
Денес а особено вечерва се чувствувам осамено на сто луѓе се јавив за излегување и сите ме откачија па така си останав дома, иако не ми се ниту јаде ниту грицка си земав чипс фамилијарно и седнав да грицкам, и мајка ми ми со право ми вика да не се жалам кога велам дека нисто не ме собира
Мошне евентуално. Сум се пореметуела скроз на скроз, ми го бегала свињата а јас само сум го сакала да го врзуем со ластик. Балеа глупа. Наааш бре! Се чувствувам како да имам помфрит во мозокот. Ако не знаете какво е чувството, се надевам никогаш нема ни да дознаете, зошто ќе ве мрдне.
Каква е оваа ситуација Си седнувам пред ПеЦе со чаша чај во раката и не зјапам во мониторов погледов ми бега негде, навудум во белиот ѕид пред мене, ама не не забегува некаде далеку.....почнувам да си преиспитувам луѓе и ситуации, да анализирам......мислам дека ако не ме сепне ѕвонењето на телефонот или влегувањето на некој од домашниве во соба, ова моево може да трае до бесконечност! Така беше и вчера додека го пиев кафето, истиот ритуал пред компјутерот.....истово ми се случи Се двоумам за едно кафе - дали да одам да го пијам...не ми се слушаат како кокодакаат таму Се решив за едно друго кафе - ќе го испијам, ама незнам кога....чисто од култура и љубезност Во исчекување сум на еден битен разговор - ќе ме убие нетрпениево....сакам да биде во 4 очи и да го слушнам она што го сакам Некои зборови и постапки на луѓето околу мене ме замислуваат но изгледа премногу му ја мислам не е на арно тоа Што биде - нека биде, јас ќе терам право по патот.....а на патов сега ми стои една сериозна задача од која зависи благосостојбата на петмина
Денес значи незнам стварно шо е проблемо со народо...Пред 3 дена се договорив со другарките во недела значи денес да одеме во центарот на лоднон пошто малку подалеко од центарот живееме и 2 од нив имале многу за учење а другата вика епа чим они не одат ке одеме друг пат сите заедно...И значи ме изнервираа договореме се нешто и на крајо растурат ццц Толку ногу сакаф да одам дури и алишта си спремав кој ке ги носам...А па на крај краишта сеа ке си се нашминкам и ке си излезам на шопинг не зависам од нив ако нејкат нека скапуват дома