Ми се сака.... ...греено вино ...долги искрени разговори ...луѓе кои знаат да ме прочитаат и без многу зборови ...прегратки најсилни ...насмевки искрени ...благо ...ете така ми се сака!
Mainly отепано до коска. Ова факултетов ќе ме исцрпи. Седум саати без никаква пауза, my arse! Луѓето толку непрофесионално си ја префрлуваат вината едни на други, на крај ние ќе испаднеме криви, нема грешка Ми недостига мајчица, да пиеме кафе утринско заедно и да ми го направи омиленото јадење за ручек... срцка таа. Преска во иста ситуација се најдовме откачена е скроз Уморна сум, навистина и планирав рано да си легнам вечерва.... ама ај како да одбијам покана за весела средба? Како? - И нема да ја одбијам. За спиење ќе се најде белким некогаш време.
Лелее прекраснооо Вака добро одамна не бев си поминала.Колку дибро ми дојде оваа промена од секојдневието.И не за друго па и принцот го најдов и се запознаваме Абее пресреќна сум бре лугеее
Доволно силно за да издржам понатака и да редам успеси, доволно храбро за предизвици иако ме плашат, доволно паметно за да се одкажам на половина пат... Морам да успеам, во се што наумувам успевам, барем до сега било така. Нема да дозволам да имам скршени соништа, му се насмевнувам и заблагодарувам на животов секогаш викам дека од подобро може да биде уште подобро и од лошо можело да биде полошо.
Што да кажам.. Барем да имам со кого да ја гушнам тагава.. Вака ,уште една солза си го наоѓа патот ..
Док, да не спиеш?! Прибирај тоа скапоценостите у попристојни пижами и слушај. Брза и куса ќе сум... Don't let the sun go down on me аlthough I search myself, it's always someone else I see
Празнина, осаменост разочараност. Велат што и да е ќе помине - но што ако не поминува и станува се полошо и полошо ? Nothing's changed Сакам да се гушкам со некој имам потреба од искрена љубов. http://www.youtube.com/watch?v=-lPaNdGlG7Q
Денес се чувствувам убаво, возбудено...ма не знам ни сама, хаос ми се емоциите Ќе имам проба, за едно работно место, поточно ќе држам час на дечиња и малку имам трема. Држете среќа!
Ич неубаво, тажна сум, сабајле кога станав видов огромна брунка на лицево и неможев да ја стистам оти ако ја стиснам ќе неможам да ставам пудро врз неа а морав да испаѓам, и така сеа цел ден си се шетам со жолто на лицето одвај чекам да си отидам дома и да ја стистам
Јас па се чувствувам прекрасно! Дај Боже да ми остани така расположението Имало сепак добри луѓе на светов