Болникаво, со црвено грло. Ја пијам веќе третата шолја чај, а ме чека час по пилатес. Не ми се излегува од дома, ми се седи под јорганче
Ако го занемарам фактот дека сосила си правам будала од себе во некои ситуации и работи, добро е се останато Незнам до каде е зафрканција, од каде серозност Незнам до каде со оваа игра на зборови Која е вистината позади нив сакам да имам способност да читам мисли сакам да можам да си ги контролирам чувствата сакам да можам помалку да зборувам Но ова сум јас..... Со еден збор, чувствувам дека премногу работи за себе им откривам на другите А имам претчувство дека тоа е лошо.....
Настинато, носето ми тече. Но цел ден се „киснам“ со чаеви, течности, топли ќебиња и што се’ не, и вечер ќе излезам, па што сака нека е!!! *се прчи, се мава по гради, осеќа истоштеност од еден нежен удар.
Цел ден ми го уништи оваа математиката.Петок е а јас треба со математика да си ја тупчам главата.Самата помисла дека ке одам на час а не сум спремна ме вади од контакт
Носталгично и тажно. Ми недостигаат некои други одамна поминати времиња, полни со мириси и чудно поминати часови. Часови во кои недостигаат спомени, а сепак оставиле белег. Знам дека сега е доцна за вракање назад и знам дека ова е вистинскиот пат кој ми бил преодреден, но сепак ме жегнува некаде од левата страна сето она кое поминало таму некаде далеку од "дома"
петочки расположено ЕДНОСТАВНО прекрасно завршивме порано со часовите (нема ништо поубаво од тоа во петок втора смена )
Имам грижа на совест. Многу јадев Ама тоа не е најстрашното. Најстрашно е што имам уште толку многу идеи за вкусни јадења што сакам да ги јадам, а немам место повеќе
Go Girl: I like you Stupid Boy: hahahahahhahahhahahaha, I can guess who is with red cheeks now Ај после муабетов како да се чувствувам......ај упм Јас и мојата голема уста Јас и моето срце што не ме слуша и оди пред разумот Јас и мојот талент за избор на мутави примероци од спротивен пол
Исполнето, среќно, убаво... Не е типично за мене во сабота сабајле да зрачам со позитивна енергија. Имам некој внатрешен мир, како да сме се договориле да се наџемо на пола пута. Денес сум среќна! Спојлер многу среќна
Аууу лошо. Во исчекување сум, ми проаѓаат многу лоши филмови низ глава. Кројам план како да го треснам од земја и имам потреба да го истепам
What A Feelinggg Моментот за кој цела недела имав кошмари излезе фантастичен Професторката беше многу задоволна од нас епа како нема да биде кога сме толку кретавни Спојлер и многу самокритични што дури тоа и ни помага