Паа и не нешто посебно. Немам сила за ништо, ништо од работите што треба да бидат завршени не ми се прави. А предосадно ми е. Се осеќам тажно без причина.
Како Емирот од Катар. Ќе се запалевме од едни проклети пуканки. Почестена сум што истовремено ни се случуваат вакви настани со Неговата Екселенција. Можеби ќе го прочита постов и ќе заклучи дека судбините ни се споени, па ќе ме запроси за некој син. А и за ќерка да е, не се бунам.
цел ден сум некако замислена,бистрам некои политики во главава ,мислам дека е подобро што побрзо да си легнам,не е на арно ова
Уморно , растрчано , ненаспано... денот ми помина по банки и шалтери на мое пријатно изненадување завршив работа за кратко време а не ме пречекаа во државниве институции вакви на момент се осетив ко да сум во Еуропска земја ... и покрај уморот, кога го видов резултатот од сето тоа ќе кажам ГОРДО
Ми се дремка.... ама не, нема спиење, Гуливер ме чека Душава ми е бавча, ќе си одам дома. Мислев дека не ми недостига толку, ама сега кога го средував куферот и кога знам дека НАВИСТИНА си одам, ме фаќа еуфорија. Наредиве два дена сум полна обврски и турбо ќе ми поминат, па за брзо ќе се гушкам со милите. Работи кои не чинат секогаш ќе постојат. Еве и сега ги има... кај мене тука. Чувства некои грдички така. Ама се трудам да ги игнорирам и да не дозволам да ми го расипат моето мало патување.
Пусто, истоштено ... Очајно ми треба одмор, се приметив и како си пеам 'I need to sleep, sleep, to sleep is all I need', во замена за доларот.
Јас денес се чувствува(в)м одлично, во топ форма едноставно. Наспиено, одморено, свежо, полн со енергија, волја и елан за било што. Единствено многу седев пред лаптоп и така во еден момент додека станав нагло како да ме фати нешто во долниот дел на 'рбетот, осетив вкочанетост... па нели сум млад за такви работи? Не се секирајте брзо помина, ама беше предупредување да си го чувам 'рбетот и да не се играм хехе. Ајде утре ќе повежбам малку склекчиња, стомачни ова она секој настанат деформитет ќе го исправам. Не се давам така лесно.
Денес сум онака фино расположена, сонце има тоа ме прави позитивна , после работа одам на кафенце со мојата драга колешка од работа па ќе има малку муабетче , шопинг, смеење ... мхммм ќе биде интересно
Running away from problems into my own world of peace. To live a life away from trouble and finally feel so free... To find my strength and never,ever jump staying forever mighty staying forever young. Ете вака!