Чувствувам дека бактериите на моето грло си играат хулахоп уште од рано посабајле и ми одат на нерви Ми го гребат грлото и ме тераат да кашлам по цел ден. Јадам лимон како улава, пијам топол чај и млеко, ама ништо не ги смирува. И уште си играат...
Па не знам,во исчекување сум на еден повик кој ке биди или на арно или на лошо.Навистина е тешко кога сепак зависиш од некого друг
Чувствувам некој немир а нема некоја посебна причина.Потешко дишам,ми се тресат рацете,срцето ми лупа забрзано како којзнае што да треба да се случи а не сум во исчекување на ништо.Иначе цел ден досадно а така ќе биде и во остатокот на вечерта ако не ме фати сон.
Времево е депримирачко и сум некако поспана хахаха! Само ми оди да се кутнам во кревет и пак во зимски сон хихи!
Силно сонце ме огреа сношти Док, негде кај 01 саат. И ти дури Док ги немаш тие одговори, ју ноу ват ај миин м?! И јас го немав де... до тој глориас момент оф себенаметнувањевиназанештозаштонеситикривамајебига. Прочитав нешто што вчера имаше напишано еден од форумџииве и осечам се прочистено од гревојте, оти ме турна да се прочистам одгрижаташтомејадешеменеајасиголижевгазенцето . Сите демони и по некој забеган анѓел попрскани со света рилис јор демонс вода се спремни сега. Товарот е пуштен в море и решено е! Ќе се закотвиме дур брановите не не однесат у бестрага, соу хит ми вит јор бест шат. Ама тогаш, кога ќе отидам у другата насока не ќе ја имам таа патња на умот и духот. У име оца и светога духа, оваа лопата ја прогласувам за светиња. Сам себе копал, сам себе закопал... но барем ќе има причина и не ќе бидам јас, бедмадафакерот. Ах, тој клет добрињаст доги у жабевсково тело, душа ми растегна ко локум. Али филинг џаст фајн Док, осем, како од осмица.. само што од сабајлињава изедов два реда чоколадо. Топ сум бе.
.. па уште од сабајле сум со некоја ''откачена'' музика низ дома, и ја чистам цела куќа (сега малце одмор ),да завршам и ќе започнам со уживањето и ''сќитањето'' вo овие неколку дена слободни што ѓи имам,и се надевам дека ТОП ќе си поминам ))