Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
  2. J.Lo91

J.Lo91 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    14
    И јас така се осеќам почесто :D

3. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    626
    Покрај сите чудни сонови кои ги сонував во една вечер, убаво се осеќам. :)

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.222
    Никако, ужасно, ко да пречам на секого. Ако вчера на кратко се радував, некој не може да ужива во тоа па мора да го уништи. Го знаете ли она чувство кога пречите некому и кога ко за инат прави работи кои ви пречат?
    Од толкава куќа се топли само салон и каде да донесам јас гости? Никаде осевн тука. Среќе има хармоника врата ама зошто е таа кога моиве се слушаат? И најмногу ми пречи што они ТАА мене може да ми вика пред другарка ми, а јас што сум повишила тон да и кажам да не зборува така со мене пред луѓе, сум била невоспитана кучка.
    Најмногу од се мразам што се лути кога ќе ја затворам вратата за на раат да разговарам, а потоа нели се отвара за да се стопли и таа мора се по ред да испраша, кој, што, зошто? Па нели тука иде и кој ден сум на факултет и од колку. Човече прашај ме мене, не другарка ми. И незгодно ми падна од другарка ми, што ако ми енајдобра и знае речиси се, кога вака фино лепо си доживеа.
    На крај си отиде верувам со жалење зошто дошла.
    И од утрово тензија по дома, небаре се случува нешто лошо, ко да чекаме да ни соопштат дека некој умрел.
    Ужасно се чувствувам, ете така!

5. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Тажно, многу тажно :'( .

6. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.717
    Допаѓања:
    5.491
    Со оглед на тоа дека се успав за договорената средба сабајлево(ретко да ми се случи ваков кикс),цел ден го зачинува и шмркањето и кивањето! :devil: Одвреме навреме,ме маваат грозници,главата ми е хаос,немам сила да стојам,телото полека добива болки од сите агли и страни...Што повеќе можам да посакам од ваквата состојба? Ужасссс!

7. Mimche.B

Mimche.B Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    13
    не е лошо..али може и болје ..иам некои ситни грижи, мислам дека се изглупирав у петокот , некои работи можев болје да ги напраам .. али тоа е :D

8. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    724
    Денес не се чувствувам баш најдобро. Иако сум физички силен момак :), денеска сум совладан од некоја настинка, грлото ме боли, можеби имам и малку температура и сето тоа ми ја зима енергијата и ме тера да легам во кревет и да спијам, а ја тука дремам на лаптоп како сега. :) Лесен плен сум за секоја девојка која сака да биде со мене и да ме искористи, не можам да и се спротивставам. :rofl: Ајде испив некои апчиња белким ќе ми биде подобро ги очекувам ефектите во најскоро време. Не се предавам така лесно. :) Си го сакам моето најголемо богатство назад т.е. здравјето. :) Поздрав феминки од кревкиот и ослабениот ловец. :D Ветувам се враќам во форма во најскоро време. Не за џабе е кажано болниот има само една желба - да оздраве. Сега не ми е до ништо само да се вратам во топ форма и да бидам способен максимално за сите дневни и ноќни активности. :)

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Од толку компресирана напнатост во мене , скоро весело , слично со :smoke: само што немам цигара

10. Masnicka.5

Masnicka.5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    886
    Иако времево е депресивно јас се чуствувам одлично ;)

11. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Станав уште од сабајле да мијам чинии. Немам појма што ми текна, ама ете. :lol: Така да, се размрдав уште рано-рано.
    Како ми се собрала една позитива, супер сум уште од сабајле, а предосеќам што ќе биде подоцна. Уху. :D

Официјално, ај фил гуд! Оу, јеа. 8)

12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И така и така.Некако овие денови многу досадни па ништо чудно и овој ден да биде таков.Само се радувам што конечно ќе јадам ајварче вечер :) .

13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Тажно и мрзливо :( :worried:

14. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840
    Уморено (иако ништо не правев). Болно од вчерашното искачање. Утепано (ко да сум копала 10 дена |( ). Ми се спие, а само што станав.Треба да учам за утре, а ме мрзи, неможам ни книгата да ја отворам од шо неам сила :| . Кашлам ко ненормална, пукнат( :tmi: ) ми е гласот. И да, со све ова на куп, ЕКСТРА сум. :doh:

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Како гомно, говно, пролив, како сакате речете. Значењето е тоа. |(

Зошто ?!

Во мене се собрани сите отпадоци, непотребни делови, неискористени материи. Нешто не ми се овците на број, се затворив цел ден со книгите, се смрзнав, треба да се пакувам.... Гледам Бел/Црн Бумбар, па се прашувам како побрзо да ја напуштам македонскава канализација, па да станам европско гомно. Барем полична ќе бидам.

Плус ќе се фарбам кафено, па тоа допринесува за филингот. :emo:

16. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.290
    Допаѓања:
    6.803
    Да не беше бурниот викенд можеби и ќе го засакав денов.
    Вака ми е премногу едноставен . :D

17. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Ме држи расположението од вчера, па се чувствувам прекрасно. Се чувствувам сакано :inlove:

18. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.913
    Допаѓања:
    11.125
    тмурно како и времето надвор

19. MistichnA28

MistichnA28 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    7
    Денес некако не ми е денов.... Ај ќе кажам заради времево надвор кое е тмурно , ладно, лигаво, ама не , не можам да се вадам на него затоа што на времево му е време , а мене што ми е ... ???
    Дали затоа што сабајле се разбудив нервозна заради мојон „Мистер Биг“ па ми тргна денов наопаку , или бидејќи се скарав со татко ми пред да излезам на работа , или затоа што на работа е прв ден после продолжениот викенд па ми иде се на нерви, или пак шефот шо ме изнервира дека на таа и таа дата на тој и тој ден ме немало на раб. а уствари сум била на раб. само не ме евидентирало тоа глупавото апаратче за куцање па ми направи само фама, или пак се изнервирав заради една преубава машка личност која ми значеше многу а и јас на него (барем така ми кажа тој) дека среќно се оженил во рок од 20 дена ... хмм ???
    http://www.youtube.com/watch?v=NJWIbIe0N90

20. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186