Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Убаво,позитивно,насмеано.Е сега малку ми се спие,ама ќе ми помине.Почнува да ме фаќа страв за државниот испит,ама кој би останал рамнодушен на тоа.

2. Maricaaa

Maricaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Deneska se 4uvstvuvam mn umorno teshko i bolnoo.

3. maca.81

maca.81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    21
    I am sooooo sad !!! :( ;( :?

4. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Изморена, не многу среќна и мислам дека настинуувам.Полека но сигурно ;( ;( ;(

5. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    Во исчекување...уште некои десетина дена и белким ќе ја решам дилемава...

6. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Nekako nenaspano,umorno....SVE ME BOLI :D

7. Sara89

Sara89 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    Мислам дека до времето е што денес повекето се чуствуват уморно,ненаспано.. :? и јас денеска сум навистина не располозена,дури започнува да ме зафаќа некоја депресија,немам желба ништо да работам ;( ;( ;(

8. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    se pridruzuvam vo grupata neraspolozeni,umorni..bezvolni..za se e krivo promenlivoto vreme i PMS-ot :?

10. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Пократко не може да биде,Енца :clap: :lol:
    Воедно и јас сум таква...О.К :)

11. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Леле вчера многу лошо си поминав со она телено мое, и денес денот ми беше тапа, ама ама верувале или не, прееска добив прекрасна вест, понуда за работа надвор од Македонија, и тоа по струка !!! Не знаете колку се израдував и прифатив со големо воодушевување, блиските се скептични, мајка ми вика дека сум ко мува без глава :lol: Па да, и таква сум, едноставно ,,узимам све што ми живот пружа,,. Мислам дека шанса ретко доаѓа. И така ... радосна сум многу :!: ;)

12. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Одлично и покрај неуспешниов денот, не знам од каде ми дојде и како ова расположение ама насмеана сум седмица до седмица :D

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.923
    Допаѓања:
    203.178
    Главно добро се чувствувам... иако вчера бев малку разочарана од една личност, иако тоа што се случи не ме засега мене лично, сепак, знам како е да направиш некому такво нешто и да го повредиш (се ставам себеси на местото на повредената личност иако не ја познавам толку добро)... и затоа се плашам... многу се плашам такво нешто да не ми се случи повторно....

Шајнингстар, прекрасна вест! Убаво е да се слушне нешто позитивно и со среќа да ти е вработувањето! :D :D :D :D

14. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Фала многу, да ви се врати, сите желби да ви се остварат, се што си сакате. :mrgreen:

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.356
    Замисли...бели завеси,широко отворени врати,балкон и поглед кон синило,мириси на море и мир во душата...го гледаш него како спие,му се мушнуваш во врат и почнуваш нежно да го душкаш,галиш,скокоткаш,а тој сонливо го трга чаршавот над глава...мрррр...уште мижи,а бара мирис на кафе,а ти го галиш ли галиш...
    Парче рај и желба за авантура,јавнати на модерното коњче,со мапата во рака на некоја си непозната раскрсница и весело се расправате кој е вашиот пат,а по кој и да тргнете знаете дека нема да згрешите.Често сакам само такви караници да имам во животов,најпосакувани ми се...Сончевина по кожа,мирис на кокос и бескрајно уживање во мојата природна средина,моренце се рассинило,а тој ме напаѓа и ми вика на цел глас цела плажа да го слушне...време е за давењееееее...и душата ми ја вади дур не исчистам синуси,ме спрема за зима! :lol: :lol: :lol:
    Релаксирано дреме на сонцето додека јас тонам во приказни и дофрла по некоја паметна досетка и ... што вкусно ќе јадеме денес?!Ммммм...летни задоволства...
    Зајдисонца,прегратки од зад грб,прекрасно молчење,обични погледи со специјални пораки,нашата соба со отворени врати кон балконот,пурпурно небо,фина закуска,мирис на кафе,чад од цигара...и...ајде само ќе ги навлечам завесите...
    Еееееееееееееееееееех...нешто многу живеам во спомени и нешто многу ми се сонува денес,нешто многу ми недостига и нешто многу ми се оди на одмор за кој ќе почекам уште 3-4 месеци...Нешто многу сум заљублива во работи кои ги имам со години и нешто многу закам да фантазирам...
    И ќе си речам,во време на многу ограничени коњи,јас летам слободно како пегаз...
    И да,мажи кои не можете да се носите со жени со силни облини и чуден карактер ич не се чепкајте,сакајте си ги вашите девојки со анорексична,момчешка граба,мојата вага покажува 51 кг

16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Сабајле стопати го преместував алармот, прво во 9 да ѕвони, па во 10, па во 10 ипол, за да на крај, се разбудам во 11 и 15 и да се упаничам дека каснам на колоквиум. Ама се помина ок. Дур пиев кафе, па миев заби, се облекував и од нога прелистував куп информации за колоквиум, успеав да фатам пола филмче - Џуно, да скршам чаша, да направам ненормален хаос во соба и да си ги скршам цвикерите :clap: , каква смотаница!
    Колоквиумот го средив, немам гајле веќе, надвор врнеше и ужасно се чувствувам кога морам да газам по вирови со моите драги старки. На враќање накај дома, му пратив еден куп искрени и по малку двосмислени пораки, за да си ја прочука главата, зошто не трпам тишина и голтање реченици.
    Автобусот се закрчи у сообраќај, имаше некоја делегација изгледа, и од Бит пазар до Карпош се возев 45 минути! :twisted: :? Со тоа време до Тетово и назад ќе дојдев бре!
    Сума сумарум, нервозна сум, и продуктивно ми влијае тоа на постов :) Му се јавив прееска, му кажав се што треба и не треба, па сега што сака нека мисли.
    Јадев грашок, уште сум настината и не му го осетив вкусот. Плус, кивам, носам четири пара блузи на мене ко некоја баба и само зобам некои грицки, а не ми се ни јаде! Ужасно го мразам утрешниот колоквиум и ќе читам касно вечер, зошто сега сакам да си дремам на нет, да пијам чај и да не се замарам со глупости.
    Ве поздравувам. Многу би сакала гушкање сега, просто ми се плаче. ПМС изгледа...
    Ах, жени... ;)

17. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Се чувствувам како да имам огромна дупка во мозоков,ми шишти на сите страни и одвреме навреме ме мава промаја.Не,не се жалам,само не можам да одредам дали чувството е ослободувачки безгрижно или болно апатично...
    Се чувствувам како да можам да победам се и сешто,да направам или да уништам се,а немам желба за ништо.

И после долго време не се обидувам да разберам ништо,а не сум збунета,само ми фалат одговори кои никогаш нема да ги добијам.А,ако нем можам да ги добијам,можам да се ослободам од тешкиот притисок на прашањата.И токму тоа се обидувам да го направам.......

18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Чудно. Денес се сликавме за на табло. Стигнав матурантка. Убаво е. Прекрасно е. Не верувам дека сакам да се вратам назад, не знам што би правела.. најверојатно истото. Што да сменам - верувам дека ќе сум стигнела на истово. Мала безизлезна ситуација. Напред - назад, лево - десно, горе - долу. Пак се закачив на едно прашање. Не си сум спремна на тоа.. не си нели? Сакаш да живееш слободно нели? ДА ДА.. викни силно ДА. А него НЕ. Можеш? Оф... добра си ајде.. ќе помине се. Колебливо се осеќам. Таква сум по природа. . . . . Друго.. како се чувствувам? Добро. Многу добро. Задоволно. Сакано. Изненадено. Ама пак ме јадит нешто.

19. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    471
    Допаѓања:
    82
    Се чувствувам омалаксано и млитаво и цел ден ми се спие :?

20. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Онака... Ми се ближе роденденот, не чуствувам никаква еуфорија. И така нема да ми се исполни желбата да славам роденден со многу луѓе. Другарките нешто ми спремаат, а мене не ми е многу важно. Сакам само тој да ми го честита роденденот со топла прегратка и бакнеж на образ, дури тогаш овој роденден ќе го прогласам за најдобар. Сега си пишувам со него, знае само дека чуствувам симпатии кон него, дали му досадувам што му пишувам на мсн? Зошто се губам по него кога знам дека немам шанси кај него? патетеична сум... Не личе ова на мене!