Ужасно! Си го пијам кафето и голтките ми застануваат...Зарем мораше да ме расплачиш пак бе тато? Не ми кажувај како е кога не знаеш! Не ми кажувај каков е кога не сакаше ни да го запознаеш подобо! АМАН ВЕЌЕ!!!! Не е ли доволно што и вие имавте удел за се да се растури? САкам да си заминам Бугарија,не можам овде,подобро таму барем сама ќе си се справувам со мојата мака,ќе читам и ќе си се видам со по некоја другарка...
Никако. Времево никако да помине, премногу ми е досадно. Едвај чекам да поминат овие неколку дена, ќе треба само да учам, ништо не ми се прави, воопшто не сум расположена. Требаше да кажам една лекција пред сите денес, требаше и тој да е тука, ама не беше, не ни требаше денес да ја кажам лекцијата, туку утре. А јас се средив, се скоцкав. Нејсе... на арно нека е.
Кога ќе тргне на подобро, се прашувам, кога?! И не, не ми е добро, незнам како се чувствувам празно, загубено, изморено ..
Ауу гладна сум. ЕптеМ. И некако како да ми се приспива, а треба да учам допрва. И среќна сум, Чуповски не ми е лут
малце подобро, од вчера,уф фала на Господ ,јас не знам по кој пат ме повредува една иста личност,и пак и простувам ,ех не повејќе нема, ставам точка нема повејќе да дозволам да ми се доближат луѓе што само повредуваат
Не можам а да не помислам зошто сум пратена во Ск, и морам да се чувствувам желна за учење, проблемите не смеат да ми застанат тука на ова поле, не давам. Ова утро бев вредн, станав, пазарував и се чувствував исто како и вчера, како некња, како пред една недела.. Планирам да го украсам денот со безброј обврски кои мора да ми се извршени за да не осетам како се чувствувам.
Уморноооооо, напорен ден беше и вчера и денес и утре ќе биде Туку ми се сака бакнежи и тоа на врат Ах се мислам до каде со овој памет
супер ни се близи саемот утре(саемот на зената) и морам да казам дека СЕ ГОРДЕАМ што сум зена( иако во денешно време зената има исто обврски колку и мазот,) и сега додека го пишувам ова, ми текна на едно нешто-од зена си се родил, од зена и ке умреш
Убавооо, преубавоо, вредно, корисно, мммммм ми се скока од радост! Ми остана уште еден колоквиум, а останатите ги поминав одлично така да значително си ја зголемив довербата во себе и посигурна сум од секогаш дека СЕ што се сака се МОЖЕ
Подобро прашајте ги книгите како се чувствуваат, ги сокинав од учење дури. Добро, учам и учам, немам време за ништо друго, утре е големиот ден, па со Господ напред.
Индиферентно! Некако така се чувстувам кон сè во последно. Како цвеќе овенато сум... Чудно, неопишливо. Најверојатно период е , па ќе ми пројде
Денес, sleepy сум...Не ви кажав ништо ново, ваква сум две недели.Ама знаете што?Сега ќе си ја гушнам перницата, ќе му кажам bye bye на компјутеров и не станувам додека не се наспијам
Прекапано, се осеќам како да ме прегазил камион. Цел ден ме боли главава, а на моменти ме стега и еден заб. Комбинација смрти! Сега ќе си се топлам со креветчено, го немам видено асолно цели 3 дена. Па утре рано, со нови сили за учење, пред часови. Лека ноќ.
Чуствувам дека на сите околу мене нешто и недостига. До мене ли е или стварно сите блиски ми се тажни? Не фер живот, протестирам! Добри луѓе, сакам да сум јака и добра женска и сите да ве направам среќни. цу цу цу како да ме фрлиле во сред приказна на Чехов Грозно чуство!