Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Кај ми се спие, од сабајле на школо, па и вакцина ни ставија. Раката ми е цела здрвена :D
    Што значи.. дека не ми е нешто најдобро :D

2. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Одличнооо!

Цел ден планирам да учам, сабота е денот, немам време за депресии и да развивам филозофии за животот па од кои ќе ми се смене расположението :D

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    И прекрасно и лошо истовремено...
    Зависи за што!

4. pandelka

pandelka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    7.372
    Денеска одлично, од сабајле си бев на роденден кај стара колешка, со стари колесшки, и си добив интервју за работа....но следува и ноќта... :rofl: :lol:

5. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Одлично! 8)
    Додека е вака времево, нема шанси јас да не сум расположена. :shake: :nod: :sun: :f:

6. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Збунета и исплашена :( Со немир во душата и грутка во грлото. Во тешка дилема сум, не знам што е правилно, а што не е, што да се избере, која е вистинската одлука? А најтешко од се е тоа што вистинската одлука никој не ја знае ;( Што ако погрешиме? Оф, неможам, едноставно неможам ;(

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ооооо ми се одрона гооолем дел од карпата.
    Се чувствувам сто килограми полесно, сто пати помалце напнато од утрово и сто пати повеќе ненаспано :yawn:
    И задоволно од самата себеси :wasntme:

8. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    A spider web, and I'm caught in the middle... :music:

9. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Исцрепно!
    Денес ко лимон се исцедив. Испив прејко турско кафе, но не ми е доволно. Но повеќе неможам. Тахикардијата не ми дозволува. Ах..
    Сега ми треба само една добра релаксирачка музика без текст која може да ме опушти. Мислам целата енергија само вака ќе ми се врати.
    Одам да барам нешто..

10. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    relieved конечно завршено со сите оценки за тромесечиево и задоволна сум прилично, дознав убави работи си поминав убаво денес се на се :* :*

11. Mameha

Mameha Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    490
    Ужасно, Одвратно, Депресивно ;( сакам да сум во некој простор кај шо ќе бидам сама далеку од цивилизација и да врескам најгласно шо можам дури не почни да ми одкажва грлото и сакам да плачам,
    да плачам и да одморам малку од се и се надевамм дека дури тогаш ке ми се стабилизира адреналинот кој ме излудува цел ден, ме стресе, ме униште кој за жал не знам и од што ми е вака :@
    можеби од самата ситуација која шо ги мачи поголем дел од млаидинава, работата, која за жал ја немам, не се издржва поќе :worried:

12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Од 18 часот навака-мизерно. Чудна работа. Воопшто не очекував..Нека биде, ќе помине. Секое чудо за 3 дена..Кај што има сила нема правдина

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.278
    Допаѓања:
    81.851
    Цел ден чувствувам страв, ме обзема чудно, да не речам глупаво чувство на страв.
    Зошто - немам поим, или едноставно не сакам да знам.
    Денеска не би да се спознаам себеси.

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Уф, убаво ми е оти е петок, ама кога ќе ми текне колку обврски имам, ми се дига секое влакно на косата. Ако, само за арно нека е. :D

http://www.youtube.com/watch?v=-JhwxTen6yA

А го меркам и небово, многу е побелено, се надевам дека нема да заврне снег додека не си отидам дома. :D

15. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Многу лошо :( И физички и психички.Главава ме уби од сабајле, ладно ми е, ми се спие.А во меѓувреме, ми соопштуваат како овој пеколен ден ќе ми стане уште полош од што мислев дека ќе биде.Ми се плаче,а и една боксерска вреќа да имам би било добро... :@

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како се чуствувам?
    нервозно, напнато, сите ме нервираат и ми се криви за се :devil:
    ладно ми е на рацете, ама ладното не го чуствувам од тоа што нервоза и бес чуствувам во себе :fubar:
    спасот за ваквите денови се вика Бкомплекс со фолна киселина-колку да не ги иритирам сите околу мене и да не создавам непотребни караници :)

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    :D :D :D
    Многу се смеам наутро кога со малоно бебе ќе се разбудиме на неговиот аларм и двајцата така поспани се гледаме како удрени и молчиме.... и по кратко време двајцата се виткаме во ќебињата и продолжуваме да спиеме, каков аларм какви бакрачи :D

И иако удрив уште една тура спиење после тоа, утрото ми започна со насмевка. Скришна насмевка. Насмевка на задоволство дека е петок и дека четврток беше вчера и дека помина. Задоволство дека се исплатеше таа недела-дена неспиење и јадење еднаш во денот. Задоволство кое започна и интензивно почна да се шири уште кога ми го дадоа тестот пред мене и кога го прочитав прашањето.
    Секогаш е така - паничам, паничам, а само што ќе го добијам тестот пред мене, сета паника и трема исчезнува и остануваме само јас и пенкалцето. Иако жалев што бев транспортирана од мојата првобитна позиција: омилено место на испит ми е врвот на амфитеатарот, од каде можам сите да ги гледам, а башка не мора ни многу вратот да си го напрегам додека барам инспирација во височини :D

Денес сум опуштена.
    Иако надвор ладничко ми гледа, знам дека вечер ме чека празен стан само за мене, а набрзо потоа и долга ноќ пропратена со чај, колачиња во форма на :l: и Сестра ми која не сум ја видела од понеделникот кога доручкувавме заедно.

Среќна сум. И ми се може :P :)

На savana и DAngel им се допаѓа ова.
  18. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сеуште некако поспано, знам дека и денес изгледа ќе одам да си купам нешто па тоа некако ме расонува :lol:

19. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Скрос опуштено 8)

20. DeadMary

DeadMary Истакнат член

Се зачлени на: