Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Грозноооооо, добив и ништо не ми чини , лошо ми е , ми се лежи , ахх а каков ден ме чека :worried:

2. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Понеделнички :yawn: |(

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Фено-мено-менално осечам се
    фено-мено-менално, кава за све!
    :coffee:
    Јас честам!

Не спиев синоќа, си гледав филмови цела ноќ. Абе да земе човек со метла да ме затепа, и тоа некоја испрашена некоја. Среќа исчистив во станов, па ќе мора од комшии да бараме и метла и прашина. Ни метла немам. Со правосмукалка јас :D
    Ете, се гледа колку сум ненаспана. Секогаш имам инспирација на претек.

И возбудена сум малце. Едвај чекам да ми се јави..... а уште повеќе да го видам :)

4. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Уф, уморна сум, а е едва 1 сатот. Незнам што му става на Мартин, почна да ме буди и во 4 сатот навечер. Бев го разбудила во 12, го најадов, го легнав, во 4 ме разбуди гладен, истото...,и во 9 требаше да сме на ортопед на контролен преглед, па се оспавме, во 8 и пол станавме и све на брзина. Фала Богу, добар е. Докторот ни се искара да не го ставаме никако во дубаче. Ако имаме директно во канта, дури да не го даваме на никој, по што ќе сме направили лоша услуга на некој. Ни објасни, деќа дубачетата кривјат многу ножињата и детето се учи да чекори со прсти па со пета, а не обратно како што треба да е...И после појдовме да видиме дали треба пак да му бијат бесеже, по што немало белег...за такси дадовме 500 денари :envy: за одење надолу-нагоре, па ги заборавивме плавите картончиња, па по такси од дома ни ги пуштиа...ах како сакам колаааа

5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Нареден пат кога ќе решам да се самоубијам, нема да биде тоа со пржени компири и сирење во ниедно време.. оти маката продолжува и денот потоа, а дека ќе прежиевам секако :( мора да преживееш да прераскажеш.
    Нареден пат има потешка храна да изберам :D со повеќе зејтин, ма има директно од фритезата да се насркам зејтин :envy:
    Ах! :$
    Сањао сам ночас да те немам ;( и тоа стварно да ти било :D
    Не ги сакам избориве во животецов Док. Непотребно е да имаш милиони варијанти, а ниту една вредна.

6. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Ово че бити добра ден предосјеќам!

Шом он ми се јави, и со него денот ми почна, како вчера исто, од добро кон подобро оде.

Крпичка во рака, чистење, генералка, после малку книга во рака, па после малку лап топ, каде без филмче :D

7. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Денес се чувствувам прилично добро, да речам убаво кога не мислам на некои проблемчиња ама многу убаво ми дојде просетката на ноемвриското сонце 8) само кога си дојдов дома почнав некако пак да си мислам на проблемчињата :worried: :worried:

8. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Луѓе смрзнав на работа ни го исклучија парното.Не ми е добро ладно ми е во тенки хулахопки сум и сукња заникаде се чуствувам едвај чекам да си одам дома.

9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Денес уста не можам да затворам :lol: се нешто имам да кажам.

10. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Денес..убаво ми е,убаво се чувствувам.Насмеана сум а и многу зборувам :lol:

11. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Изнервирана, депресивна, разочарана, тажна, намуртена....

12. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Денес сум ок(барем засега) Само што ми се јади нешто благо и мора да тркнам до продавница пошто ништо немам :D А иначе задоволна сум што си завршив една од обврските.Додека бев надвор лошото беше што измрзнав,еден ладен ветер што дуваше,ушињата мислев ќе ми паднат од што замрзнаа!Ама,напомош ми дојдоа едни дечки од промоција на 3во1 нескафе и така убаво се згреав од него,алал да им е.Бесплатно даваа на сред центар :) Мммм,обично го неќам,ама овај пат најмногу го сакав! Потоа ми годеше и пиењето на кафето во паркчето што беше блику и си седнав,а и шкрапањето на уште неколку интересни сликички :) Мхм,го носам апаратот со мене пошто знам дека има убави глетки сега.Не врни,па можи да се слика :sun: Убави жолти листенца на сегде,ко килимче,леле ама беа убави! Сакав да се фрлам на лисјата,да легнам и да ги фрлам,ама не не,неќам да си речат оваа што ја пуштиле вака да се шета,требало во болницата да си седи :lol: А потоа бев и до црква,онака ми се смирува душата кога сум таму...Made some wishes и се надевам да ме слушни Господ :) Многу пати сум одела така,некако сила ми дава тоа и надеж.Нешто од Бога,нешто од мене :) ,понекогаш и сами си ги правиме работите,така си е...Ете така,денес ми е исполнет денот.Кој рече дека не е убав понеделникот? ;)

13. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    1.102
  14. narcis2011

narcis2011 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Чувствувам како да имам карпа врз срцето, како се гушам, тонам, пропаѓам... Ми се плаче, а не знам зошто..

15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.933
    Допаѓања:
    203.205
    Ко жена на печалбар. Озбилно! |(

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    се чуствувам супер :$
    љубовта ми дава сила :* :inlove:

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Ко шлајм, онака р’кнат и залепен на ѕид. Постојам, се тегнам али боље никој да не ме види, затоа што ќе предизвикам несакајќи обратен правец на дигестија :x

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Ко да сум заглавена во круг и се едно исто се случува. Дајте нешто ново!

На crazylady и Adi888 им се допаѓа ова.
  19. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Средно жалосно :geek:

20. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.101
    Изненадена, благо разочарана...
    Толку а? Знаев и дека не се може повеќе...Збориме за длабочина, за чувства, карактер, за на крај да се види дека уствари сме плачеле едино за еден пар добри силиконски ци*ки...на крај краева тие најбргу не носат до целта, па и не прават популарни успат...Пуста желба да се 'биде'...