Одлично! Кога денот ќе ми почне со неговиот глас како ми шепоти по моб, ми фалиш, дојди си побрзо, сакам да те гушкам сега а не на моб да збориме уфффффффффффф Добра сум, настината малку, денес следе чистење на собата, па учење. Вечер мала забава со девојките. Добро е.
Стегнато,си повежбав малце и сеа е време за дремење на нет.Го немам испочитувано форумов одамна,па си реков дека оваа е најсоодветна тема за да пишам ,така се чувствувам на физички план,а на психички сум ок,навиката си го праи своето,ти помага да се навикнеш на работи кои порано ти сметале,потоа малце ти сметаат,на крај си рамнодушен на нив!
После убава ноќ, следи уште поубаво утро. Денес се чувствувам сакано. И ми се чини дека нема ништо поубаво од тоа.
Пред околу 1 час бев со другарките и се чувствував ОДЛИЧНО. Откако ми се јави ТОЈ ми го уништи расположението и сега сум никаква. Проклет да е. Не проклета да сум јас, што сакав да ми се јави.
Глупаво ми е кога ќе станам доцна. Еве денес веќе беше почнато да се темни кога станав. Дур се свртиш - отишла дневната светлина. Ај ќе излезам вечерва, да не испадне дека цел ден паразитирам дома.
Ќе му мавнам бокс на братми ама стварно да може дигиталниот и на Spoiler мочање да го мкне со него! Кога и да ми притреба нешто го нема апаратот дома ааааааааааааааааааааааа