Сите чувства ми се измешани: во исто време дожд, сонце, снег и облаци... Тажна сум и гневна на самата себе што сум непрободлива како карпа. Пу да му се сневиди, карпата на душа ми стои, не мрда...
Ма денес сум баш среќна и расположена гајле си немам си уживкам во сонцето,дрвцата ,мирисот на пролетта...хепи сум и баш ми е гајле
Зачудувачки релаксирано,расположено и позитивно,се плашам да не ми е за џабе... Ама сепак уморна сум како пес што цел ден трагал по коска...опаднат ми е и имунитетот... :roll: Ајде уште малце...
Со оглед на тоа што само што се вратив од прославување на сопствениот роденден денот ми беше прекрасен . Конечно 20че а како поклон од фах добив КОЛОКВИУМ !!! Среќа беше лесен
И денеска е прекрасен ден.Јас се чувствувам супер.Се разбудив загрижена за еден предмет битен а изгубен,ама успешно е пронајден :up: И така натака.......се надевам дека дел по позитивноста моја ќе делува и на вас П.С Peperutka90 Среќен роденден и уште многу да ги прославиш.Поздрав и бакнежи
Sreken Rodenden i od mene peperutke mnogu zdravje, ljubov i sreka... sSo samata pomisla deka zapocnuva vikend, jas se cuvstvuvam prekrasno , vremeto e super, jas sum odmorena i mu se raduvam na sonceto... no poveke ke mu se raduvam za vikend koga planiram da si ja iscistam spalnata
Денеска сум супер. Времево ме разположува максимално.Ме болат крајниците и грлото од пеење вчера,а и не се пазев и си настинав малце. Ама немам гајле пеам врискам... едноставно среќна сум,а не гледам преголема причина. :mrgreen:
Ми се шетка, ми се смее, ми се пие леден чај, ми се приспива, па потоа живнувам, ми се пие кафе во трговски, ми се пуши тенка цигара, ми се троши натрупана енергија... вечер излегувам, сакам да го видам и да го шмекнам!
umoreno,no i ubavo se custvuvam.si bev u soping si se podnoviv malce,poslem na rabota.pa uste malce domce.