Во добро расположение сум наспана го испив утринското кафе дома и на работа. Во 16ч одам за Скопје на прошетка ,краток викенд и поради тоа се радувам. Два дена ке си бидам со либето и имам причина да бидам срекна. Денес има пензии ке дојдам до некој динар од мајками. Гоце Арнаудов од сабајле ми е пред очи и ги потпевнувам во себе неговите песни,испеа многу хитови и верувам долго ке се пеат неговите песни.Жалми е за човекот што почина имаше харизма и знаеше да направи атмосвера.Бог да го прости.
Се чувствувам како мече во зимски сон !!! Никако да се наспијам и да се одморам !!! САкам кревет и сакам одмор !!!
Јас сега станав. Добро утро на сите. Се чуствувам полна со енергија. Сега во ,,утринскиве,, часови ќе пуштам музика и ќе си пинам чајче.
Денес чувствувам елан во етерот Почнувам сериозно, извршувајќи си ги обврските не запоставувајќи ги оние полесните.
На прагот на настинка Полузатворени очи, главоболка, болки по целото тело... Ако ми е, само да продолжам да се понашам со облеката како да е април, а не декември!
Полошо здравје!Нервози,нервози главата ми пукна.Нека помине веке оваа еднаш засекогаш и памет за друг пат.Не се исплаќа оваа
mnogu loso cel den go pominav vo klinika vo poseta kaj mojot sakan i kako za belja duri se onesvestiv pred nego
Бесноооо, несакам да се расипува временцевоооо ...утре треба да патувам а овие тука немаат појма од возење...на дожд ги оставаат колите и прават збесови, а не на мраз или на снеггггггггг