Тапа некако...Мразам кога ќе го преспијам цел ден. Цел викенд ќе си го поминам работно, треба сега да си се спакувам... :? :roll:
......Ja sam kao sat sto kasni,malo netacna ne sasvim............Ja sam kao sat sto kasni kad bi trebalo da zuri,sebe samo tugom castim minus mi je taj u krvi...............Katastrofa se cuvstvuvam.......za nikade Kako mozese vaka da bide posle se..........ama ako taka mi treba........
groznoooooo odmna volku grozno ne mi bilo, sakam da si legnam i da zaspijam i koga ke se razbudam se da mi bide postaro, site raboti da mi se vratatna staro mesto
Сабајле бев тапа кога станав,изгледа на лева нога станав се оптегнав на сонце,успеав да прочитам две лекции по СМ,што значи неуспешно учење own: ...амааа благодарение на тате,се изнашопингував па сега сум ваууу,супер ми е. :? Што е ова терапија шопинг,лек за сите болести
Одлично, иако имам некои интуициски пречки, како некој кога ти става раце на очи и треба да гаѓаш... Епа така. Денес со другачките мои се шлаевме низ парк, пиевме газоза и јадевме пуканки. Си вратив филм назад, колку поинакво чувство имав кога одевме во парк на 15, 16 години... Не дека ја нема сега таа магија, ама веќе не се филмаме, не сме малишанки... Се смеевме за куп емовци што свиреа на гитари и пееја ко да се на Идол , ама ако, младост - лудост. Башка си праевме муабет за вчерашното искачање. На едно место толку толку ментиши амин! Што бивши, што луѓе што не ги сакаме и не не’ сакаат, до фаци што не сме ги виделе од основно школо... Абе лудница. Прво имавме загревање со вино и сок од јаболка на Јас и Ти, со крадени чашки од Вегера, ко некои смотани средношколки и после удри на хип хоп и аренби до 3... Фино ми е. Иако би сакала да немав вакви сомнежи. Не се нешто страшно, ама може и да ги нема, нели? Секогаш може да го снема сомнежот, кога ќе дојде вистината од правиот агол... Ех.
Неодредено,онака ни горе ни долу што би се рекло,ко ни на мртовец да плачам ни на свадба да се радувам. Заглавена сум денес и не знам што да мислам ни за себе ни за другите,како се да е смислено,а јас сепак не го разбирам. Ми рекоа дека сум ги оставила без зборови после еден говор што им го одржав денес,еден тежок говор што требаше да им објасни многу нешта.Се надевам дека барем нешто сфатија.Јас мислев дека ако сето тоа излезе од мене ќе ми биде полесно,но не е така и појма немам оти не е така. Личност која не ми е блиска,кои нема никаква идеја за тоа низ што поминувам ми рече дека сум изгледала многу тажно.Мојот единствен императив во моментов ми е да оддавам барем привиден впечаток дека сум нормална,дека сум во ред,оти во спротивно одма настапуваат со прашања.А прашањата во моментов не се дозволени,и онака имам премногу мои,неодговорени...
...фино...чекам да дојде утре а незнам зошто...онака сакам да дојде утре... малку да се почувствувам важна изгледа сакам...
na skolija se ispokarav mozam da recam so najdobriot drugar od uciliste duri toku se ispokaravme so sega neprajme muabet ama za sitnica aj pon pak ke se smirime posle si dojdov doma i si legnav so spiev do 9 sato i nemislev da izlegvam tuku da spijam ama ajde si rekov ke stanam da se vidam so drugarkami zs 2 dena nema da se vidime pa so drustvoto prebu i na krajo "simpatijata" me donese so motor i to najmnogu me razveseli
ОООООООКККККККК!Уствари супер, срамота е да се жалам Си излегов, кај дечко ми си поминав препрепреубаво(додуша ретко си поминувам неубаво, значи...)како секогаш, сонцево ме расцвета и мене како некое лале, на тоа прво ми текна А бреееее еднаш се живее, дај да биде вредно барем
Најдосадно на цел свет, тапа тапа тапа тапа тапа и пак тапа... Чекам да дојде 6 саат да дојде дечко ми кај мене да се спремам и да искочиме
ПРЕКРАСНО! Излегов од 1 и пол, а дома се вратив во 5 и пол! Времето беше прекрасно, цел град беше излезен :mrgreen:
Секој токму секој ДЕНЕС мораше да си најде време и да са се прошета на прекрасното време. Едноставно да излезе и да се дружи со Пролетта! СЕКОЈ ЗНАЕ ДА ОДЛОЖИ ПОРАДИ ОБВРСКИТЕ: РАБОТА ОКОЛУ ДОМОТ, РУЧЕКОТ ИЛИ НЕЗНАМ УШТЕ ШТО ЛИ НЕ! НО, Д О С Т А СО ВАКВИТЕ МИСЛИ И Г Р А Б Е Т Е ГО ВРЕМЕТО И УЖИВАЈТЕ!! ТОА БРЗО МИНУВА! :roll: ПОЗДРАВ! :up:
Бомбастичноооо денес бев прво на кафе,па потоа на шопинггг Се изнакупив облека,татко ми не можеше да се до изнаразвика многу пари сум потрошила Не сум јас крива што ми ја дадоја кредитната
Секој токму секој ДЕНЕС мораше да си најде време и да си се прошета на прекрасното време. Едноставно да излезе и да се дружи со Пролетта! СЕКОЈ ЗНАЕ ДА ОДЛОЖИ ПОРАДИ ОБВРСКИТЕ РАБОТА ОКОЛУ ДОМОТ, РУЧЕКОТ ИЛИ НЕЗНАМ УШТЕ ШТО ЛИ НЕ! НО, Д О С Т А СО ВАКВИТЕ МИСЛИ И Г Р А Б Е Т Е ГО ВРЕМЕТО И УЖИВАЈТЕ!! ТОА БРЗО МИНУВА! :roll: ПОЗДРАВ! :up: