Денескаа...кога станав од спиење све ме болеше,ама ќеркичето мое малечко се погрижи да ме раздвижи максимално :wink: така да денот брзо ми помина и се чуствувам СУПЕР
Од сабајле бев ем мрзлива,ем скисната, после преспав и како нова дури и денсав пред огледало со невероватни покрети та дури се изненадив од себеси уште би да скокам и да крекам низ соба,ама жал ми е за сестра ми,не може да спие од мене
Денес, ужас...Ме боли грлото, затнат ми е носот, морав да станам во 8, така да сум повторно ненаспана.Сеуште не знам дали да одам и ако одам, каде вечер, а имам еден тон за учење и за денес и за утре...Може да се рече дека се чувствувам...средно жалосно
се беше во ред додека не отворив во профилот на мојата сипматија и оп гледам во врска со некоја Х особа.. целиот свет ми се симна... сега се чувствувам многу осамено... :'(
Како маче. Такво пуфкаство, влакнесто, по можност бело.. доста мрзеливо, со мелахолично расположение. И сакам само да се туткам во едно ќоше од креветот, да си читкам книга, да си пијам топло чоколадо ммм.. или евентуално да се мазам со него.
^^^И брат ми се чуствува така А за мене ова беше ден полн со изненадувања а освен тоа добив мало кутре на поклон (златно ретриверче) цел ден неможам да му се изнарадувам Користам прилика сега кога спие а и денес се зачленив на Фемина
напнато и нервозно веке две недели си викам период на пмс помина и тоа ,си викам ми дојде до тоа е и тоа помина јас усте напната и нервозна до времево ке да е