Ко да ме треснал некој по глава. Многу грдо чувство од будење рано, преспивање, повторно будење и пак зјапање во монитор. Ќе се опоравам од една расолница евентуално. Или возење точак на времево, што личи на пролет!
Every place that I go Oh, it seems so strange Without you there Things have changed The nights are cold There's a blanket of gloom Another trick I saw In my lonely room I said ain't no love In the heart of the city Ain't no love in the heart of town Ain't no love, ain't any pity Ain't no love cause you ain't around http://www.youtube.com/watch?v=sIrRXoOCyWA
Искрено,и покрај што сум разочарана во мене има некој оптимизам.Не знам дали се ќе се среди но мора да се продолжи со животот.Верувам дека сите порази и падови се само уште една лекција повеќе. Животот не станува полесен,ние стануваме посилни.
Тапкам во место на неколку полиња, се надевам дека нема да почнам да пропаѓам и да се фрустрирам. Се радувам за другарката што ќе си дојде дома со бебенцата и за другата што положи за кола. Незнам како да го искажам, но го ценам присуството на некои луѓе во мојот живот. Не сум вешта со зборови кои содржат чувства, секогаш кога ќе се обидам да се искажам тотална бламажа излегува. Порано бев онаа која мудро молчеше и слушаше, сега сум онаа која неможе да затвори уста, мислите ми излегуваат пребрзо. Дури и оние работи кои треба да ги задржам да не ги кажам во тој момент, на таков начин, на тоа место, можеби понатака треба да бидат кажани, а можеби и воопшто нетреба да бидат кажани. Се менувам, тоа е факт...но некои од промениве ги мразам, а не превземам ништо за да ги спречам. Се повеќе сум во оној мој замислен свет, отколку во реалноста......треба да направам подобар баланс, не треба МОРА! (се тешам дека хороскопскиот знак придонесува за последново, не само јас риби)
Iskreno......se cuvstvuvam dosadno, maz mi e na rabota, nadvor vrne, bebuska spie a i mene nesto me faka dremka kako i da e iskoristiv i prilika da sredam niz doma posto vremevo ne e za nikade da odis
Просечно , како што најмногу мразам да се чувствувам . Расположено за 200 партии хан ,исто така . Цркнато за спиење ( ама пуста Фемина сон не ми дава )... Доволно ќе е...
Незнам ни јас неможам да дефинирам, ниту тажна ниту срекна, некако НИКАКО хммм во дилема сум некоја.... веројатно...
Ниту ќе направам потег кон личноста која ми се допаѓа, ниту пак ќе направам ризичен потек во професионален план. Се што ќе посакам ниту знам дали ќе можам да постигнам. Е ова ми го вели денешниот хороскоп. Погрешил. I need rest! A big rest from everybody. I need freedom! And who can say if your love grows, As your heart chose, only time. http://www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI&ob=av2e
Лошо имам за учење ама ништо во главава неќе да влезе така ми е до 2 сатот на фб и сега не знам глта кај ми е ... xD
Имам толку многу за учење а јас не паничам и не брзам воопшто.Се чуствувам смирено и сакам така да остане, животот е еден валда нема да го минам само во учење.Убаво ми е!