Болна сум Кашлам цело време а и носот ми тече А и гласот ми се фаќа од време на време Инаку расположена сум ама еве ова настинка ме убива
Ич не ми е добро. Вкочанет ми е вратот цела недела, малку болна сум, грлото ме боли, главата ме боли, на 2 места на долната усна имам херпес. Тууу, ај мис самр.
За неколку сати ке сум ОДЛИЧНО... Викенд .. Крај на раб време... и Сонцето ми иде ... МММм едвамм чекам да минат !!
Сталожено и сконцентрирано. Добро е што нема видливи знаци на ПМС, а уште подобро ќе биде ако се тргнам од компјутеров што побрзо.
Здраво, јас сум новичка на форумот. Денес се чувствувам одлично! Пред некое време почнав ДА СЕ ГРИЖАМ ПОВЕЌЕ ЗА СЕБЕ и сега ги чувствувам резултатите. Се чувствувам убаво во сопствената кожа а тоа го споделувам со блиските, споделувам љубов!
Гладна сум, и секоја денешна мисла ми е врзана за тоа Да се бришеше со гума се ќе збришев, а јас како напротив, мислам на јадење, јадење, јадење... Зошто толку е тешко да се контролираш кога гледаш дека ќе станеш слон?! Чувство...потреба...како не... ...дај да се залажам нешто...
Уште не сум скрос расонета! Сега за сега се чусвувам болно(само шмркам,кашлам...) А имам претчувство дека денов не ќе да е убав зошто имам многу за учење и очигледно ќе учам цел ден http://coe.jmu.edu/Strategic_Learning/P ... /Study.gif