Значи мора нешто да се случи за да ми ја попречи радоста и среќата, МОРАААААААА!!! ЗОШТОООООООООООООООО??????????????????
Не баш најдобро..главата и стомакот ме болат.. И денов изгледа ќе се помине во кревет. Едвај чекам да ми заврши менструацијава и да ги однесе со неа овие болки..а богами и желбата за јадење!
Исплашено Господе,што се случува? Зошто после 10 години денес се враќа ? Од една страна сум среќна, а од друга исплашена, не сакам пак да не напушти... пак да ни го скрши срцето како тој ден.. Ух, ништо не ми е јасно..
Многу лошо... Полошо не може да биде, но гледајќи што се случува, не ме изненадува веќе ништо. Не знам зошто мора да се појавува проблем таму каде што е најубаво, таму каде што двајца се среќни и неизмерно се сакаат.. Бев глупава, наивна, сега трпам последици од тоа, од тоа на кое што ме наведоа, на кое бев слепа! Проклети да се! Како да биде човек слаб, злите души тоа го искористуваат. И иако беше само виртуелно, ми ја уништува среќата, иако е еден мал дел од минатото, може да ми ја украде иднината.. Јас љубам! Силно! А за тоа сум спремна жива да горам(како што веќе го правам тоа)!
http://www.youtube.com/watch?v=LbvSqCKD ... re=related Не е де до другите. До мене е! Секогаш е до мене. Јас сум таа што треба да ја најде светлата точка, макар било во прашање тоа како ги гледаш другите. Не сите се како јас де. Ги немаат тие механизми. Едноставно си шлапаат. Не е ради злоба. Не е тоа као, они мислат некому лошо, а така се справуваат со своето незадоволство, проблеми, срања.. што годе. Инаку се добри, сосема добри, сосема нормални, као и јас... само малку поразлични. Можеби и повеќе, но сепак добри да. У право е. Дишам подлабоко јас. Секако! За сите по малку, за некои и повеќе. Вдишувам всушност. И во случајот многу побитно е да на крајот издишам правилно. Добрината има повеќе форми и јас се трудам да ги сфатам сите. Оти само така не ќе се изолирам тотално. Да! Не е местото проблем. Никогаш и не било, нити пак се луѓево. Тоа секаде се истите. Не?! И не е меланхолија, не е депресија, не е до времето, не е затоа што е понеделник, едноставно не е - затоа што, не е -поради тоа што... не е ништо! Времето е преубаво, денот е уште поубав, може да се направи најубав... тоа секогаш може. А, можеби ќе беше подобро да, баш мојот механизам го имаа. Можеби. Кој да ти знае. Но е, избори де. Избор. Ма убава сум. Некои се поубави или едноставно имаат потреба да им го кажеш баш така без оглед како вистински е.
Сама со себе си зборам си смеам на убавите нешта што ми се случија овие денови,имав убав викенд. Да срекна сум,исполнета низ телото ми струи некоја радост некои убави чуства имам во душичката. Добра сум расположена љубов има во мене. Денес е убав голем христијански празник и си посакувам се да ми е арно.
Ненаспанана Увек Ми студи во прстињата. Главната работа за денес ја завршив и не планирам да излегувам повеќе, арно ми е дома, на топло. Топло, ама битно во прстињата ми студи. Божееее не ми се наоѓа крај. До теткава е. Последниве неколку месеци немам ПМС, ама затоа имам синдроми за време на целиот останат период. Еве и сега http://www.youtube.com/watch?v=7NdRMwJu ... re=related И не, нема спас од турбо-фолк народњаци! Се исфрустрирав што врз плакатите од Нокаут исполепиле плакати од Рада Манојловиќ, ми доаѓаше да одам и да ги испокорнам сите. Ма доџе ми да вриснем!
I've been a puppet, a pauper, a pirate, A poet, a pawn and a king. I've been up and down and over and out But I know one thing: Each time I find myself flat on my face, I pick myself up and get back in the race. Баш така!
Како да не се чувствувам кога сите коцки и покрај што се раштркани на сите страни сепак одлично си најдоа лежиште Не мора да се по ред, битно е да лежат една до друга, и пак ќе ми биде добро. Па нека е, ќе голтнам малце црвено вино и ќе мечтаам за се!
Како да треба да се пакувам, а ме мрзи да се мрднам од столов. Се наспав, се напив кафе, јадев...што значи добро се осеќам. Ах, уште да се спакувам и идам. Чао девојки, ви посакувам убави празници и без нервози!
Заникаде!Ужасно се нервирам, буквално ништо не ми се прави.Само чекам да дојде 9 часот па или ќе се смирам или ќе пукнам.
Pred praznik,posebno pred nova godina sum vozbudena ,se cuvstvuvam prekrasno i ne dozvoluvam nikoj i nisto da mi go rasipe raspolozenieto.....(koboze dedo mraz ke mi donese nesto) Znaci bidete veseli,raspolozeni,bez razlika na godinite,bez razlika dali planirate da odite negde ili ne......I doma ide N.Godina samo treba da si napravite prijaten ambient.....Ubav pomin na site (ke vi cestitam jas pak ,ova e onaka uspat)