Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Живо, растреперено, цветно и пролетно, со мирис на мошус и разиграно расположение :D

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    sto ubavo vaka da ima i nekoj rascutan od srekaaa :) milo mi e za tebe emce :)
    a jas deneska mamurno i glavobolnooo :( posle petok taka e sekogas :D

3. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Ех па и ти, едно јако кафенце и ќе те расположи, или пак излези и продолжи во исто темпо од вчера - “клин со клин се избива’’ :D утре ќе немаш гајле, како нова ќе бидеш ;)

4. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    95
    Празно некако се чувствувам.Ме обзема монотонија.Не ми е до никого и ништо, само чувствувам потреба еве вака да испишам нешто, да споделам.И излегувањето ми е некако, ај да речам изживеано.Истите фаци, истите муабети, секој ден тоа па тоа.Сакам некаква промена, а не знам каква.Тоа е.

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Црвено жарче сум денеска и однадвор и во душата. Баш ми е убаво. Ги отеков очиве од спиење, ама бар се наспав. Се прерадвав кога се видов на сликите за матура, едно Сонце ме усреќи, едно кафе ме опушти и сега сум спремна за ЖИВОТ :lol:

6. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Onaka nedefinirano....ni loso nesto, ni dobro.....se mi e monotono......mi treba nesto da me mrdne od mrtva tocka

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    моментално чуствувам дека ми горат ушите и образите.....некој ме збори и тоа јако :lol: :lol: :lol:
    а претпоставувам кој...ТОЈ :oops: :oops: :oops:

8. kristinaaa

kristinaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2009
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    0
    denes :Down: se nadevam utre ke bide podobro :|

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.820
    Како и секогаш, ми се спие. Кој баксуз кај малку време, па и саатот се мрдна напред :( Недела башка, надвор тапа време, цела ноќ врнеше...

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Бомба сум темпирана ама флорална :D :D :D :mrgreen:

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    ^e мор Хипице :lol: флорална!
    Ми тудеј:таман :lol: се напоручав јајца на око, во еден саатот, и плус дупло задоволство, брат ми ми ги подготви 8) :up:
    Сега уживам со кафенце, и се радувам на сонцето пред мене, иако ветров пак ми мати води :roll:

12. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.997
    Допаѓања:
    108.558
    Sega podobro , no sabajleto...katastrofa! :(

13. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Мамурна сум :? :lol: вчера претерав...се убив од пиење... прво со другарките имавме лејдис најт и 3чки си делевме две црвени винца а потоа со дечко ми и еден другар и женска му си делевме уште 2 винца и се направивме земја-ваздух :lol: мислам јас и женската на другар му пошто они машки не ги фаќа толку...ама ние завалиите неможевме лифтот да си погодиме :lol: и така се чувствувам денес главата ме тера од ѕид да се трескам...а па и времето пошто сум метеопат може да замислите шо ми се дешава...ама ајде сега ќе одам на ручек кај баба па таму братучедите ќе ме расположат со нивната детска смеа :)

14. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Денес главава ми пука.Вчера ми беше кофеински ден :) ,ненамерно.Поради енормна концентрација на кофеин во крвта апетитот ми отиде во неповрат,па уште и така гладна пиев џин,па сега многу нормално дека ќе пијам аналгин.Ако бев паметна требаше нешто да научам од ова,ама не сум.

Како сум си ги средила ноктите,кој совршен маникир,абе во салон вака не ги прават.А на сестра ми и направив совршена фризура,ама кога велам совршена мислам стварно СОВРШЕНА.Сега е преубава,уствари секогаш е преубава,да не ми беше сестра ќе ја мразев. :D

Сакам да се возам на мотор,на голем,брз,страшен мотор.Да ме возат,да бидам попрецизна,а јас да се држам цврсто,на моменти да мижам и да дишам,одвај.. :)

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    вака... :worried:hock: од една глупача, :( затоа што таа е принудно важна во мојот живот и ;( што баш таа е на местото на кое е, и знам дека цел живот ќе ми го нарушува раатот...а и плус вака :evil: зошто морам да одам на место кај што нејќам да одам, и да се однесувам спротивно на чувствата, со што ќе си пркосам на себеси да угодам на други :x :evil: ;( не е фер...едноставно не е..

16. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    време никакво :x умрев од досада :evil: и сега размислувам да излезам малце ама ветар дува како несалам и по се изгледа дома ќе си седам :( и ќе чекам вечер да дојде :worried:ilent:

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.820
    Ух конечно се прибрав дома :D Нигде не е како дома... Сега да си одморам малку да си се средам и вечер малку на шетање. Така да топ сум си :D

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    denska se cuvstvuvam kako obicen smrtnik :) tolku :)

19. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Лелеееееееееееее! Така се чувствувам...

20. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Promenlivo....isto kako i vremevo :D cas sum ok.....cas neraspolozena i razocarana......mnogu raboti i obvrski me cekaat...mnogu promeni treba da nastanat....ama nekako slabo,nemam volja za nisto....ooooooo depresija veke pocna da me faka izgleda :( abe mi treba nesto da me drmne ama sto :?: