sto ubavo vaka da ima i nekoj rascutan od srekaaa milo mi e za tebe emce a jas deneska mamurno i glavobolnooo posle petok taka e sekogas
Ех па и ти, едно јако кафенце и ќе те расположи, или пак излези и продолжи во исто темпо од вчера - “клин со клин се избива’’ утре ќе немаш гајле, како нова ќе бидеш
Празно некако се чувствувам.Ме обзема монотонија.Не ми е до никого и ништо, само чувствувам потреба еве вака да испишам нешто, да споделам.И излегувањето ми е некако, ај да речам изживеано.Истите фаци, истите муабети, секој ден тоа па тоа.Сакам некаква промена, а не знам каква.Тоа е.
Црвено жарче сум денеска и однадвор и во душата. Баш ми е убаво. Ги отеков очиве од спиење, ама бар се наспав. Се прерадвав кога се видов на сликите за матура, едно Сонце ме усреќи, едно кафе ме опушти и сега сум спремна за ЖИВОТ
Onaka nedefinirano....ni loso nesto, ni dobro.....se mi e monotono......mi treba nesto da me mrdne od mrtva tocka
моментално чуствувам дека ми горат ушите и образите.....некој ме збори и тоа јако а претпоставувам кој...ТОЈ ops: ops: ops:
Како и секогаш, ми се спие. Кој баксуз кај малку време, па и саатот се мрдна напред Недела башка, надвор тапа време, цела ноќ врнеше...
^e мор Хипице флорална! Ми тудеј:таман се напоручав јајца на око, во еден саатот, и плус дупло задоволство, брат ми ми ги подготви :up: Сега уживам со кафенце, и се радувам на сонцето пред мене, иако ветров пак ми мати води :roll:
Мамурна сум :? вчера претерав...се убив од пиење... прво со другарките имавме лејдис најт и 3чки си делевме две црвени винца а потоа со дечко ми и еден другар и женска му си делевме уште 2 винца и се направивме земја-ваздух мислам јас и женската на другар му пошто они машки не ги фаќа толку...ама ние завалиите неможевме лифтот да си погодиме и така се чувствувам денес главата ме тера од ѕид да се трескам...а па и времето пошто сум метеопат може да замислите шо ми се дешава...ама ајде сега ќе одам на ручек кај баба па таму братучедите ќе ме расположат со нивната детска смеа
Денес главава ми пука.Вчера ми беше кофеински ден ,ненамерно.Поради енормна концентрација на кофеин во крвта апетитот ми отиде во неповрат,па уште и така гладна пиев џин,па сега многу нормално дека ќе пијам аналгин.Ако бев паметна требаше нешто да научам од ова,ама не сум. Како сум си ги средила ноктите,кој совршен маникир,абе во салон вака не ги прават.А на сестра ми и направив совршена фризура,ама кога велам совршена мислам стварно СОВРШЕНА.Сега е преубава,уствари секогаш е преубава,да не ми беше сестра ќе ја мразев. Сакам да се возам на мотор,на голем,брз,страшен мотор.Да ме возат,да бидам попрецизна,а јас да се држам цврсто,на моменти да мижам и да дишам,одвај..
вака... hock: од една глупача, затоа што таа е принудно важна во мојот живот и што баш таа е на местото на кое е, и знам дека цел живот ќе ми го нарушува раатот...а и плус вака :evil: зошто морам да одам на место кај што нејќам да одам, и да се однесувам спротивно на чувствата, со што ќе си пркосам на себеси да угодам на други :evil: не е фер...едноставно не е..
време никакво умрев од досада :evil: и сега размислувам да излезам малце ама ветар дува како несалам и по се изгледа дома ќе си седам и ќе чекам вечер да дојде ilent:
Ух конечно се прибрав дома Нигде не е како дома... Сега да си одморам малку да си се средам и вечер малку на шетање. Така да топ сум си
Promenlivo....isto kako i vremevo cas sum ok.....cas neraspolozena i razocarana......mnogu raboti i obvrski me cekaat...mnogu promeni treba da nastanat....ama nekako slabo,nemam volja za nisto....ooooooo depresija veke pocna da me faka izgleda abe mi treba nesto da me drmne ama sto