Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. Linn1

Linn1 Популарен член

2. donna.17

donna.17 Популарен член

Денес сум најсреќното суштетство на планетава. хмм... не кажувам зошто :$ Кој сака може да се кладиме :D :D :D

3. Cacy

Cacy Популарен член

лошо :worried:

4. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

разочарано... ;(

5. Artemission

Artemission Популарен член

6. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Како контејнер.
    Лајк а џи сикс.

7. martinuska

martinuska Популарен член

Нервозно :@ :headbang:

8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Кога синоќа бев во театар актерите ме наведоа да разлислам за многу работи, и дека животот е еден. Прекрасната глума на актерката која водеше монолог, која се обрати кон нас. Седев во втор ред и од каде што можев во очи да ја гледам, ме гледаше и таа, подолго време, го кажуваше делот кој што требаше, кој што беше суров, ме наведе во дел од секунда да размислам за се..и пуштив солза. И таа заплача. Допре до мене. Почувствував вина. Незнам зошто, така ми дојде во моментот.
    Си помислив животот е еден. Зошто се жалиме на она што го имаме. И немаме. Се повторува повеќе пати но пак би кажала, некои луѓе немаат ништо.
    Сфатив дека не треба да губам минута, зошто животот може да сврши дур трепнеш.
    Каково е ова чувство?
    Сериозно?!
    Какво е!?
    Ах..

crazylady and glow like this.
  9. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

.........катастрофа...ај се надевам вака ќе ми заврши годината па се надевам во 2012 се ќе биде во ред...се надевам!

10. anneyy

anneyy Популарен член

Снегот лошо влијае врз моето расположение! :sweat: Тешко го доживувам времето, а луѓето уште потешко. :x Мразам зима. И си размислував да си ја отспијам цела со се роденден како некоја мечка, добро би ми дошло. :!: И опааа, на пролет се будам свежа, наспана, расположена и ВОЗРАСНА... :rock:

11. Ariel

Ariel Форумски идол

Каков ден... џабе ќе посакам да заврши, утре не ветува ништо подобро.

На работа купишта проблеми кои ќе кулминираат во понеделник.

Ќерка со температура, осомничена за сипаници. И тоа во очи на детскиот концерт на филхармонија. И оваа година картите ќе ни пропаднат, исто како и лани. Во недела имаа кино и зимање пакетчиња, во понеделник детски роденде кај пријателка која не сум ја видела одамна. Договорени кафиња и ручеци со пријатели. Желба за новогодишна атмосфера низ град, и новогодишна вечер со пријатели.

Ако се сипаници - ќе се бориме еден месец, едниот две недели, па другиот уште две. Ако се крајници, отидовме на операција. Трето - нема.

Цел ден бев под стрес затоа што два дена ми касни. На целото зборење дека сакам трето дете, се упрпав од самата помисла - и на бебе, и на абортус. Мртва ладна си купив тест, и сега сум си мирна :D

Убав момент беше ручекот во Пелистер со драга нова пријателка.

А хајлајт - муабетот од кој искреше љубов. И толку беше - заборавив на сите проблеми само што го слушнав најубавиот глас на светот како ми ги кажува најслатките зборови. А јас, како затрескана тинејџерка се топев од муабетот, скокав од радост, а срцето му чукаше 300 на саат.

Trendafilka likes this.
  12. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Едно гајле помалку, решен е 31.12 :rofl:
    Париве ќе треба да ги дадам, тоа е потежок дел :lol:
    Облека, не се замарам во глава е комбинацијата од веќе постоечки партали во мојот плакар....а може ќе влета во окцево некое ново парче....ама планот е да се чувам за после празниците и да летнам по продавници со попусти :wasntme:
    Овој вака - оној онака сака, главата ми ја надуваа и пак џабе енергија трошев....а марфи златен таман јас пресеков и опаааа се спогодиле :^) Ах море до кога ќе ми глумат луѓево....па ги знам јас добро што гомца се во опаковките ;)

Друга дебата денес со старион, ми ја пукна главата со потеклото и корените....ма не ми збори глупости човеку, јас немам работа парче леб да си вадам, ми е гајле од кај дошле прадедовците....уште малку вака и преку граница ќе заминам, па ич нема да ми биде гајле за некои камења во некое село :!:

Ах леле неможам да се замарам со некои тривијални работи, се замарав со самата себе 2 саати вечерва и убаво ми беше....ама се заморив и со тоа, се уморив од сама себе :rofl: :wasntme:

Нити почеток нити крај ми се знае, само знам дека ПМС ме дрма и тоа е тоа :$

13. glow

glow Популарен член

Убаво, одморено, свежо и позитивно! :) Многу подобро од вчера.. Фервекс чуда прави! :rock:

14. FBI

FBI Популарен член

Нервозно, тажно..... некои луѓе уште не научија каков карактер сум, иако се со мене цел живот!
    Епа нема да комуницирам повеќе! Не планирам некој да ми шири негативна енергија, да не покажува почит и разбирање.

15. lunicka

lunicka Форумски идол

Смирено...опуштено...

Serafima likes this.
  16. crazylady

crazylady Форумски идол

Лошо ми е ,ќе пукнам од љубомора. :@ :@
    Ја мразам ;( ;(

17. eleni27

eleni27 Популарен член

Uf edvaj cekam da si otidam doma ;)

Na rabota eden ton problemi i stres :@ , ama se pominuva koga ke me zeme vo pregratka najnezniot covek na svetov..... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

18. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Прилично добро сега за сега. А на крајот на денот, ќе напишам каков ми бил цел ден. :lol:

19. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Добро, ама со болки во грбот....спиев откриена :worried:

20. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член