Можам да кажам среќно. Не - правиот збор е радосна Сношти прејако си поминав во Jazz inn, а уште појако кога се најдов со љубавито. И уште ме држит убајната.
supeeer t.e neopislivo za praznikov ke svrtam nekoj dinar poke od utre pocnuvam da rabotam posle skolo edno 2 nedeli dobro ke mi dojdat paricki
Сабјлето се изнервирав кга ми се откачи рамката од прслукот :evil: потоа бев среќна,а особено бев среќна кога се испружив на сред ходник Среќа никој немаше па фино си станав и продолжив како ништо да не било
Ау КОНЕЧНО ЗАВРШИ ПОНЕДЕЛНИКОВ! Значит ич не сакам понеделници. Особено кога сум нашколо поручек. И да, 8 часа имам - ах убајни! Како и да е - сега сум дома, пресреќна после еден разговор преку телефон. :mrgreen:
Па онака...уште еднаш со факт ја докажав мојата не-верба во господ...Има луѓе со статус на господ...и има да ти го забиберат фино лепо и се неприкосновени и точка! Цел свет врз глава...во континуитет подолг период...прекрасно...Мхм,го најдов начинот.Ако сакаш да ослабеш,нервирај се 3 до 4 дена,експрес се губат толку килограми (плус,минус) бонус подочњаци...несоницата ја добиваш гратис пропорционално со нервозата,а желба за јадење ќе имаш ич...и една кива ти изгледа како два и пол хамбиргери од седмица... Да ти се плукнам во се што се нарекува живот...некогаш со право си се прашувам,дали ова навистина постои,дали навистина сме ние тука?! Не сум злобна,но ми дојде преку глава...тој што лошо ми посакува 100 пати полошо да му се врати!А тој што лошо ми прави на ента го дигам лошото...мој,мој,па преку мој!
Moze da se kaze ok,denes sama si zemav sloboden den i si rabotev po doma....napraviv golemo predveligdensko cistenje na sobata,pa na kraj jas si se srediv i sea zadovolna sedam pred pc....malku mi e dosadno...i se mislam drugoto go srediv ama mene sega mi fali edno procistuvanje na organizmot,a bogami i na mislive i toa znam potesko ke ide ama mora da se pocna aj od utre I mnogu mi fali deckoto sea samo sto se dopisuvavme nekako prazno se osekam bez nego tuka,kako ke se izdrzi neznam