Исплашена зашто ќе одам на доктор и страв ми е дека е нешто серозно И страв ми е од полагањето матура и можноста да не ме примат во државна квота.
Исплашена зашто ќе одам на доктор и страв ми е дека е нешто серозно И страв ми е од полагањето матура и можноста да не ме примат во државна квота.
Ууу сууупер.. За разлика од вчерашниот болен ден, денеска сум како нова хахаха Да се надевам дека ќе потрае ова некое време
Истите муабети, што водат до истите заклучоци по кој знае кој пат. Ќорсокак! И ќе речеш, крајно време е да престанеш, но не! Всушност, полесно се спие... ма полесно се дише бре потоа. А, сепак ќорсокак. И тоа да видиш.
Deneska uste od krevet se custvuvam izmoreno ....Ova mi se slucuva veke poveke pati vo nedelata... Neznam sto se slucuva ...
Како мало дете се мрсулавам, ме фати настинка главава ќе ми пукне, не научив за испит и не отидов. Ахахха убајни, ама како и да е не е крај на светот!
Ме боли главата, уште ми се спие и не можам да зборувам поради тоа, си ќутам цело време како да сум се скарала со сите. Многу ме мрзи на ова време, сакам топло веќе еднаш
Цел ден одвратно се чувствувам Толку сум изнервирана и лута на самата себе затоа што не сум го заборавила а тоа помина година и пол...и тој си продолжи, а, јас.....јас... сеуште се надевам....будала јас....будала....Но, среќна сум што сум решена дека повеќе нема да контактирам со него...нема да му одговарам на неговите мејлови...и решив тој да исчезне од мојот живот и тоа ЗАСЕКОГАШ!!!!!!!!!!!!! Поддржете ме феминки мои...ДАЈТЕ МИ ПОДДРШКА ЗА ВЕДНАШ да го избришам од животот мој...Мора да влезе друг маж во мојот живот..Некој кој ќе ме сака и ќе го сакам, возбудлив, внимателен, сочувствителен...ДОСТА ми е од оваа самотија што си ја создадов...ДОСТА МИ Е!!!!
Душата ме боли И најсериозно е уморна од непотребни емоции, луѓе, случки, карма, судбина и све што е тоа што прави се погрешно да ти се дешава, пак уште се замараш да му ја најдеш смислата на нештото, а тоа има само едно објаснување - живот! И ок. Се што се премолчуваше, а што уствари се знаеше се кажа, ама само си лебди во воздухот. Материја и антиматерија човече! Дудуле бале!