Ни помалце ни повеќе од обично. Денови полни со постпразнична депресија и глупост, мене ми тежат други тежини на плеќите, а некој ме замара со тоа кај ќе биде најубаво утревечер, на коледиштето во нашето маало или онаму, кај оние Се чувствувам како жаба на суво, можам и неможам да живеам со тоа! Морам да се анализирам повторно за на крај да сфатам една иста работа по милионити пат. И да, очигледно јас сум подобра кога сум меланхолична, барем со никој ни од инает не се карам. Ќе почнат да се прашуваат дали сум таман! Глупа јас, како глупиов ден!
Како да ме прегазил воз. Секое ковче од телото ме боли. И самото лежење ми предизвикува болка, не па да земам нешто да работам. Тоа значи телесно. А душевно..па хммм..чудно ама убаво се чувствувам. Некако смирено, исполнето и среќно.
Немам појма. Се разочарав бре начисто во некои особи. Пред мои очи работи зад грб, ко боже јас сум мутава. Марш бре, џукело!
О дај ми бара та океан ќе ја сторам Да видиш убавини водни, да пливаш дур јас со лавови морски се борам Ко птица препелица или можда делфин да потскокнуваш На овој брег ти да си доскокнуваш. А, штом не ми даваш, тогаш скришкум јас океан ќе створам И молчешкум да се удавиш ќе чекам дур си творам! Дај јуууу смарт ес, сановаган! Гад блес Америка! Вози Мишко! Док , закључи ја темава оти само така може ќе се вратам на другите особено во СДК и темите со битките! Ама, ама..зар не видиш , најубо ми е тука, оти само тука љубовта кон светот и људито, поезијата и мизеријата, се мои и само мои без друг да ми ги кљука и пљука! И значи, нај можам муабет да си направам со себе, значи мераклиски. Себапот од себе за себе за ќеиф на душата си го правам. А, другиов, ашлак! Ама, ако Одлично сум иначе и убава.
Денеска се чувствувам ОоОоОоОдличноо Да се надевам дека ќе потрае тоа хахаха Леле немате појма како ме орасположува оваа неверојатнава Адел.. God bless her! http://www.youtube.com/watch?v=w44dk4ysnz8&ob=av2n
Топ Навистина не знаеш колку некој вреди во твојот живот, се додека не го изгубиш, барем на кратко.А кога таа особа повторно ќе се врати и повторно ќе ја видиш, сфаќаш колку многу ја сакаш.Колку што вчера се чувствував празно, денес се чувствувам исполнето, со љубов и среќа
Ќе почнам да серам виножита уште малку. ВУХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!
Како и последниве неколку дена - како да ме има прегазено нешто Ич не сум продуктивна. Ако продолжи да ми е вака, ќе се начукам и ќе си легнам
Денеес си поминаав најубаво.За некои Петок 13 е баксуз за мене беше најсреќен ден.Значии се чуствуваам прекрасно.
Семафорот мој беше денес!И сите автомобили молчеа додека поминував со звукот на Aerosmith во ушите кој им го диктираше ритамот на моите чизми. Моќно, зар не?
Распекмезено. И носталгично. Со најтопли желби личноста со која урнебесно сум се смеела да успее. Иако веќе ништо не и' значам. Знам дека Македонија ќе слушне за тебе еден ден. Ова е голем чекор, ти пуштам сила да успееш да се избориш. Јас ќе бидам задоволна со мислата дека те знаев кога беше ти. Дај бре, и солзи ми се појавија во очи. Ај. Доста е.
После посетата на драга пријателка на работа и разговорот со неа си се опуштив и заборавив на работата па следува ручек со неа да завршиме каде застанавме ќе си работам до касно од дома топ