Па.... подобро до синоќа, тоа сигурно Само ми е страв да внесам нешто во желудников. Да не се врати по брза постапка. Ех, главо луда!
Денеска се чуствувам убаво дали дека си купив нова блуза и пижами или поради тоа што сум го положила испитот за кој верував дека нема шанси да го положам. И времево денеска сончево таман за шетање. Баш се чустувувам пријатно(почнав да звучам како една моја професорка во пишувањево)
не баш позитивно, а и видов една личностност што од никогаш не сум ја сакала (сестрата на еден мој бивши) така сакала судбината јас и таа на исто место во исто време
Јас денес се чувствувам ......... евентуално........ позамрзнато се немам чувствувано последниве години.
Ужасно.цел ден наопачки прекин со личноста што ја сакам највеќе ради глупава грешка во минатото .кога сеуште не сум се ни знаела со него
Подобро од преска. А со оглед на тоа што преска бев со расположение на задоволително ниво, сега сум одлично Уживам со македонска музика и сум така малкуцка загрижена зашто го чекам големово бебе да се врати, сон не ме фаќа...