se osekammm umornnoo bidejki ucev cel den vo bibliotekaa....taznoo,osamenoooo ..se osekam mn losooo [mod-kirilica:31pmwul4][/mod-kirilica:31pmwul4]
Многу обесправено.... Ќе учиш ќе учиш за на крај да дојде некој професор спремен да гради реноме на тебе и ќе те бутне бидејќи не знаеш едно прашање.
Тотално издрогирано! Песнава ме крева во облаци, зависна сум.. Со неа заспивам, со неа се будам. Ох..
Спремно да се опуштам малку од вчерашниот ден.... Во животот ќе имаме и падови и издигнувања, а оној пат кога ќе паднеме - треба само да го собереме целото искуство и гордо да одиме напред.... Некои работи што ги заслужуваме не ги добиваме, а некои пак обратно... That's life...
Се прашувам до каде сум стигнала и се чудам како не сум си здосадила на самата себе. Мора некоја проверка деновите, манијакалност под сувата површина, таа почна веќе да напукнува. Земјотрес ли, ерупција на вулкан ли не знам веќе шо следи. Ги слушам Морфин, Марк Сандмен можеби е единствениот кој ме разбира и најдобро е така да остане.
Исто исто неккао весело, лесно , радосно, безгрижно, со позитивна енергија. Што убаво вака секој ден да ти биде