Шлагерски. Си пуштам Елвис уште од прееска, си јадам супа и ништо не ми доаѓа на умов. Табула раза. Еве ви троа љубов од Кралот. http://www.youtube.com/watch?v=c_1K6h1W ... re=related
Смрзнато. Чувствувам дека за кратко време ќе се претворам во санта мраз. Ама сепак ова ладново време ми влијае на апетитот, не ми се јади...единствената добра страна на минус температурите.
Скршено...се чувствувам ептен за никаде,ми се иде да се замотам во ќебе и да не станувам цел месец...
Подуено. Ги замолувам модераторите да ми ги избришат постовите во фемина и фитнес предизвик каде гордо и со елан се пријавувам, и по можност да се отвори предизвик мрзоволна и дебела...Ветувам ќе го истерам до крај... Се шалам, не е толку страшно, само денот ми е таков, ќе ми помине... Ден за одмор, бре...лажат! Една перална, уште една...правосмукалка, ручек, пегла, крпа во раце...Работни денови сум повеќе одморена од викенд...Но и ова не е страшно Со добар план каков што го имам, за едно 20-25 год. ќе можам да си дозволам слугинка ако нормално се оди по планот...Е тогаш дури ќе има partyyyyyy
Опуштено, одморено и некако како да ми е полесно, како сите нервози што ги имав магично да ги снема.Не знам колку е добро тоа, ама одлучив да уживам додека трае состојбава
Недефинирано. Си гледам еден ултра креативен сајт, за обетки и додатоци, не можам да го догледам, си запишав на ливче до која страна сум. И така си го пополнувам денот. Секогаш кога сум ноќна смена, психички се олабавувам, инаку не ми бега дремка.