Форумџика на годината

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Успано... |-)

2. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Ужасно...нервозноо (единствено шо ме расоположи денес беше положениот предмет) не сум за никаде...на никој денес не му сум добро друштво ;(

3. stela-86

stela-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    pa...malku mi e dosadno...kraj na mesec i mi koci netot:)

4. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Како Санта Ивана, уморна од своето лутање денес. :hai:

5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Би ги удушила со голи раце сите сеништа што ми пакостат во сегашноста, сакајќи да се вообличат во моето утре!
    Што ред ќе беше, што ѕвезда клета бре?!
    Се во круг и никако поинаку!
    Омилена геометриска форма му е, мислам ти се молам.
    Како да не го сакаш а?!
    Ах море!

6. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    254
    Глупаво :sweat: дечко ми рече дека ке ме запросел неможел веќе да издржи без мене, дека имаме врска на далечина. Јас мислам дека мене уште ми е рано да се мажам, ама ич ич несакам, а да му речам "НЕ" нема смисла па 4 години се влечкаме и да го одбијам.. лелее колку глупаво се чуствувам :sweat:

7. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.596
    Допаѓања:
    146.159
    Не знам, безврска некако.
    Ме фати депресија од глупостите што се случуваат во Струга, од народот што живее во земјава, сакам да си одам од тука. не дека на друго место е различно, ама барем нема да биде МОЈА земја, и нема да се нервирам. Многу убаво се сеќавам на 2001, на животот пред, и после неа.
    Се сеќавам и на 2004, протестите за територијалната поделба, ќотекот на Бучко, реферндумот во Скопје, гласањето на Лилјана Поповска, и моето комплетно разочарување од излезноста од околу 25%, кампањата - Некои прашања не заслужуваат одговор, и признавањето од САД под уставното име. Мрачната соба кај моите, со мебел во темни бои, во рацете бебе од 40 дена што нон-стоп плаче, и случувањата околу референдумот, 3 години по рамковниот. И до ден денес не можам да сфатам како ги убедија луѓето толку лесно да не излезат на референдум.

И сега, повеќе од 10 години по рамковен, и 7 по територијалната поделба, седам во канцеларија и размислувам дали да дадам отказ, затоа што ми е проблем да бидам дел од нешто во што не верувам, затоа што никогаш нема да можам да дадам толку колку што давав кога работев на нештото во кое верував. Не ме радуваат ни можностите кои можеби претстојат, зошто ќе биде речиси исто.
    Седам со слушалката во рака, и се мислам дали да игнорирам се, и утре да одам на состанокот со Мерко закажан минатата среда, или да го откажам под изговор дека имаат сега проблеми за решавање, а ветеното да не го исполнам затоа што нема да има време.
    Не одам.

8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.361
    Допаѓања:
    110.741
    Никако , безвезе , изгледа ке се разболувам :(

9. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    1.323
    напнато. полагам утре а врска си немам :(

10. lolly-1

lolly-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    10
    Исто и пак исто, депресивно, тажно и никако. Секој ден се прашувам зошто секогаш Господ им дава многу повеќе среќа на оние злобните и зошто игра толку не фер, одговор нема а нема ни да има, еднинствено имам болка во градиве и ништо повеќе.......:(

11. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    2.609
    Со оглед на тоа што сум во период на ПМС сум зачудувачки во добро расположение, освен тоа што неможам да седам мирно на едно место, па постојано си барам некоја работа по дома. Задоволна сум од тоа што ги усовршувам техниките на готвењето т.е многу убав ручек денеска сум направила :D (само си се фалам) :$

12. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Ахх па не беше некој ден кој знае штоо...ама добро е што е фемина да се опуштам ;)

13. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    Не баш расположено,да не речам ич,ама ај уште малку ќе заврши и овој ден па утре нов ден нова надеж...... :worried:

14. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    270
    Суперзаникаде! :D

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.306
    Уморно

Се на се 6 саата учење со паузи измегу ... но затоа утре ќе си дадам одмор на душичката и само ќе читнам малку и повеќе ке шеткам.

16. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    630
    Како и секој ден (перодов кој трае долго), ми варира расположението. Од смеење до плачење. Мора да останам силна и да го завршам она што сум го почнала. Се надевам дека ќе огрее сонце и за мене.

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.034
    Најадено уфф фул сум, ко пуњена паприка :D цел ден тешко-сварлива храна јадам а богами и апетит се има :rock:

18. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Тешко да дефинирам.

Од една страна се‘ ми иде добро, да не се урочам. По ураганот кој не го одмина мојот Живот, ме зафати некоја стихија. Рингот е празен, завесите спуштени. Но од друга страна имам некој неименуван, unknown излив на емоции. Сама си го барам со боринче.

Слушам песни кој тежнеат од спомени. Отварам кутии со куп слики. Прелистувам тетратки, споменари.. милувам значајни предмети за мене. Не знам.. ми се иде да плачам, но без солзи, ама нема за што, немам причина.
    Кој к*рац ми еееее?

19. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.361
    Допаѓања:
    110.741
    Катастрофа...болна сум :puke:

20. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Одсабајле добив некој нетолку добри вести и цел ден ќе ми се поремети. Колку и да сакаш некој работи да не ги ставиш како приоритетни, самите го прават тоа.
    Е така се чувстувам денес, поразена од своите мисли.