1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Како мачка во февруари. БАШ!

2. Ecii

Ecii Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    11
    Денес.. Глупаво, незнам што ми е, ништо не осеќам :D

3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Како тишина...

Си имам куп списанија и какао до мене, мекнеам.

4. aprokovic

aprokovic Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    45
    Ептен тивка и мирна сум и одвнатре и за околината..

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Смрзнато, и ми е страшно досадно. :x

6. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Преубаво. Чувствувам среќа и исполнетост, од она што официјално се потврди денес тешко дека ќе можам да ја тргнам насмевкава :D

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.928
    Допаѓања:
    163.966
    Животот почнува во февруари...годината почнува во февруари.
    Мојата глава на сенка делува како медуза. Утрово особено ме изненадија еден куп кадрици кои обично ги нема во толкав број,еластични,сјајни,ми се смеат и и пркосат на пеглата. Јбг,ги оставив такви. Марфи,гад дем ит! Ми дојде да се лупнам со тефлонска тава по глава.
    Главата високо и не може да е лошо. Добро те најдов Македонијо,ти и твојата реалност. Ме прашаа,како ти се чини?! Имав убаво добредојде,рано е да зборувам. Ми се превртуваше утробата oд мојата суштинска вистина. На прв поглед имам цинична насмевка.
    Просторија наречена голем океан,чудни луѓе,приказни,необична нехомогеност,а пак синергија,убав поглед,светлина...Си ја направив онаа Обама фаца,ко па не е лошо да ти кажам право Лилит. Ама еден момент...кој сеуште не беше дојден,не ми го означуваше почетокот.
    Mачкин чекор,двобој ко у вестерн филм,испаничив и побрзав,си го чув името,јасно,а и одот го познав. Не си го најавив присуството зошто ме интересираше реакцијата и мојата реакција на крајот беше претерана. Си се убедував цели 10 мин.никој не знаеш тука бе,никој!
    И оп...човекот на денот. Ги засукал ракавите на кошулата (па да правев сценаријо во глава за ова шоу,немаше да има засукани ракави,чувството за реалност повеќе ќе го насликаш упристоено и деловно). Пријателски лик кој сакаш да го видиш кога ти е малце...незгодно. Сувичката,постарка, му вика,ооо се врати бе,дојде да ме видиш,а цуц ( :envy: )?! Да,да, ама дојдов едно мое човече да видам?! Мое?! Ма ово нема ни у Београду,као да ме прашале,као се осечаш кад попиеш сок од малину?! Пуууурфект.
    Ме врати едно сто години порано кога лежевме глава до глава,зјапајки бесцелно во плафон зборувајќи за иднината,за потоа како сказалки на часовникот се поклопиме. Безвремена убост.
    Не беше ист,а јас фасцинирана. Тука некаде сфатив дека ме сметал за своја,каде што може да се однесува својски,да се разгали,а денес глумеше возрасен. Свој,воздржан, си ја владее ситуацијата, умерен, моето момчуле звучи зрело и се смее загадочно... Нешто што ја надраснува гнилата желба за некои си пропалитети и е конечна фантазија и желба...
    Го чекав денот Д. Го сакав своето утро. Веќе теоретскиот амбис заврши и ја погледнав својата прекрасна реалност со никаква удобност и тотално ми одговара за моите крилја!
    Здраво свету! Остатокот е историја...
    А околу момците кои бираат девојки како своите мајки...Лудо,болно,тешко. Наликувам на многу мајки во карактерот,од типот на порано познатото, Каан изеди си го ЈАЈЦЕТО,инаку нема да си играш,отколку физички,прекревка ми е појавава за острите заби. Луѓе,физички да бара девојка која личи на неговата мајка е повеќе од...нездраво...нездраво. Ама по ѓаволите...комплет,сите тројца.
    Мене животов кај праски,па и кокичиња. Не дека не треба да направам компот. Ќе направам и првата тегла на Трендафилка ќе и ја дадам!
    Подскокнувам со страв да не се сопнам. Период на промени,пресврти, совршена ускладеност на одменувања. Тешко ќе е... Само да се здрави и среќни!
    Моќта да се заљубиш по 100 пат...нека лази полека,за да потрае,до тогаш ќе си играме,јас и ти...
    http://www.youtube.com/watch?v=8ThuXEDvCZk
    Hello stranger!

На Shelea, LivingGlam и caroline.costa им се допаѓа ова.
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Разочарано... ;(

9. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    е баш вака
    Само што мене ми ротече на фармерки и покрај тоа што имав Maxi Night |(

Прикачени фајлови:

• 01.jpg
      01.jpg
      Големина на фајлот:
      41,9 KB
      Прегледи:
      127
  10. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    “ Со вода мори Јовано, оган сакат да разбудат. Тебе, калинко моја црвена, јаглен црн што се стори. “

11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Прозаично 8)
    Не често се чуствувам вака :)

12. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Сум имала и погрозни денови, не се жалам. Ама овој ми е никаков. Ме потсетува на лоши работи... не се чувствувам добро, ич! :worried:

13. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Убаво! :)
    Снегот ме радува

14. lalala.1

lalala.1 Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    12
    и денес и вчера е прекрасен ден , се чуствувам прекрасно а тој е причината за тоа :inlove:

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    на почетокот од денов расположена
    малку повеке разочарана и по малку нервозна
    а како шлаг на тортата изненадена

16. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    utrinsi raspolozena oti vidov deka sum polozila ispit i umorna,pospana oti sinoka ucev do 4 saat :(

17. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    270
  18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Секоја планина своја тежина, а секој со својата планина на плеќи и со своја тежина на душата...
    Лоши мисли ми се вртат низ глава, ама со причина....ако нешто не е во ред, што тогаш?
    Нервози и караници на сите страни....напнато е!
    Има и сосем контрастни моменти....пресмејувањето за време на ручекот, по некој залутан коментар од рандом личности што се крајно смешни или во најдобар случај споулавени.
    Изненадувањето е спремно, моменти на креативност и инспирација ми се присутни сеуште иако не често. Но кога се работи за ликови што оставаат печат во животот се разбира дека ќе се најде инспирација.
    Ги запознав ангелчињата, глувчиња мали на тета....ама и сфатив дека јас сеуште не сум спремна за таква улога, сакам да доживеам уште многу моменти како единка....но којзнае што ќе ми донесе животот.
    Жал ми е што некои мои предвидувања се остварија, лоши беа....лоши се и сега последиците, но се тешам дека се обидов да ги спречам.
    Времето поминува, а јас чекам.....чекам одговори, чекам абер, чекам средба, чекам телефонски повик, а што ми преостанува кога ќе ги изиграм сите чекори, кога веќе ништо не е во мои раце....освен да чекам повратна реакција на мојата акција.
    Ми се смачи од чекање, јаде одвнатре тоа полека но сигурно....надежта последна умира, но со чекање прашина ќе фати. Затоа малку по малку го вртам погледот на онаа страна на која до сега немам погледнато, да пробијам нов пат, да изградам нов сон, нова надеж....а стравот дали ќе успеам или ќе биде само илузија е преголем. На таа страна нема место за неуспех, ризикот е преголем!
    Фали, проклето многу фали тој еден дел од мене, со секоја измината година СЕ повеќе и повеќе тежи, боли и горчи. Се тешам дека некогаш ќе се смеам што сум била будала....

Плачеш, плачеш....па се смееш! (смајли што крева раменици)

На crazylady и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Како мразулка..

20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ко затвореник, беспомошник.

Малев најави банкрот - летот преку Будимпешта е откажан. Имаме 10 дена да најдеме чаре за трансфер на истиот до Париз. :worried:
    Ете, ќе сонуваш, и животот ќе ти шепне приказна две.
    Вика другарка ми - некој знак да не е. Ма каков знак. Во ништо не верувам веќе. Само да не се нервираме јас и Мачорот мој. :x
    Си се тешиме дека ќе се среди сево ова, денов беше ужас. Утрински хормонални бомби и солзи, авиокомпанијата во колапс...
    Изненади ме со уште нешто животе, викам.

Дур сум дотолчена, од утре, нов живот.