Температурата ми се спушти ... Уште крајниците,и умникот да не ми јадат од душата и се ке биде како шо треба ...
Јас целиов овој период,зимски, се чувствувам тиња. Не сум тажна, но не сум расположена, и тоа без некоја причина. Се надавем дека е само до периодов. Некако душевно сум празна. Како да нешто ми недостига. Глупаво ми е, што сум ваква. Не сум јас. Се надевам ќе ми помине. Ќе ми треба многу расположени и сила за да го завршам овој период. Понатаму, и сама знам што се не ме чека.
Со голема доза на надеж дека ќе преживеам на ладново.Го сакам снегот, ама ова веќе е претеризам.Уште малку и Русија нема да ни биде рамна.
Го мразам денов што полека одминува, нека заврши што побрзо!!!!!!! Утре е нов ден, веројатно ќе е подобро! Накратко се чувствувам за никаде!!
Нов ден. Нова тегла слатко. Бенд што кога го слушам, подобро ми е на душата. Се’ е подобро. Иако не постојат. Се викаат Last Shadow Puppets, а песната што ми го разубавува овој саботен ран оргазам на сите сетила е оваа: http://www.youtube.com/watch?v=Hj0u2xkV8J0
Настинато, премрзнато, напуштено... ужасен ми е денов а додека не се истопи снегов-значи наредните 20 дена ќе биде така...
Уморна сум и поспана.Во огромна дилема за вечер-што треба да облечам, што да и правам на косата, како да се нашминкам...И тоа се моите најмали проблеми-ги има уште еден тон други побитни глупости.Оптимистично, но по малку безнадежно...