Амммм напнато!Загрижено... Уффф готово ме фаќа нервата...баш вакаутре на испит,а уште толку многу работи да дочитам! Еве завршвам со паузата,уште само да се освежам под туш и продолжувам до сабајле.Морам.И дај Боже оваа црпката моја да запамти поголем дел од информациите,да се сетам кога ќе ги видам прашањата,а и дај Боже да имам добри прашања.Убав е материјалот,ама кога нема многу време и плус заради нервози немаш концентрација,ќе чекаш чудо да ти се случи.Моментално тоа ме окупира...Пуштете ми среќа и се читкаме
уффф лошо...настината сум и само ми студи замрзната сум носот затнат грлото боли....ужасно се чуствувам
Се чувствувам исполнето. Подорба отколку што можам да замислам. Еден испит ми е одложен за наредната недела, а по еден од најтешките предмети имам деветка
Шо-знам. Не знам. Просечно неутрално. Неам поим што ми е периодов. Дното ми го дофати инспирацијата. Досадата ми го достигна највисокиот левел. Носталгијата ми пушта корени, а јас наместо да се бранам, да кинам, дојде, се вгнезди и се размножува со брзина на светлината. Постојано у потрага сум по некој виновник, а сама сум свесна дека треба да ја сноснам кривицата, но овој триумф на гордост не ми дозволувам да си признаам, ма немора да се простено. Верувам за брзо време ќе си ги разрешам дилемите и ќе пронајдам одговор на куп прашања.
Нервозата ми помина, толку ме потискаше...па и ми се исплати. Гнидата што ме изнервира, ја уништив со зборови.
БЕСНО,уххххххххххххх, толку бесна, што сега да ми се појави пред мене човекот кој ми згазна на жуљ незнам што би му направила