и мене овој ден ми беше ептен без врска. не бев на школо, цел ден сама дома, само цигариња и кафиња, умрев од досада, и бев многу изнервирана :twisted: ајде да се надеваме дека утрешниот ден ќе биде подобар
Тажно,празно... Знаев дека ќе биде така... неможам да се помирам со фактот дека морам да продолжам онака како што сакала судбината...
Denes se custvuvam mnogu dobro ..dobiv slobodno vreme pa go razgleduvam forumov i gledam sto sum propustila dodeka me nemase ..Pozdrav do site na forumov.
Исполнето и среќно,позитивно до бескрај :up: Сакам да го споделам тоа со сите.ВЕ САКАМ СИТЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!
Бев среќна поради празников ама вчера цела вечер плачев, го скршив мијалникот во купатило и многу ми падна тешко, мајка ми не примети и кога и кажав ми се изнасмеа зошто сум плачела а мене уште ми е тешко
Нервозно,лута сум ама малку ама гледам да се смирам,страшно се изнервирав ама џабе ми е кога само ке си направам еден стрес и ништо друго...понекогаш сакам ништо да не чуствувам нити нервоза нити ништо,да бидам тапа,да бидам таква што ништо нема да ме нервира,да немам емоциии,едноставно да ми е сеедно.Понекогаш ми пречи што сум таква,се при срце земам се сваќам лично било што и да е,некогаш ми се случува и да видам друг да плаче пример и мене ке ми се плаче без причина,кога ке видам некој дека се радува за било што,се радувам и јас.Ете сега сум нервозна....сакам да не чуствувам...ама не е можно...
само 10 анимации се дозволени ама имам уште хахахахахаххахаххахахахахаххахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахха хахахаххахаххахахаххахахаххахаххахахахаххаххахахх....... -----> едноставно нели!!!
Настинато :roll: ..... ама ова настинка ми донесе многу смеа на основа на шмрчење со едната ноздринка и плачење со окцето од истата страна Расположена за низалката од оценки, за јас-урамената, за прошетката, за времево.... за нешто што кога-тогаш (се надевам наскоро) ќе биде откриено...енд мач мач моор.
грдо, цел ден шетав со мама ама кичмава ми е зезната уште кога работев во пицерија...ај кичмата што боли боли..ама изгледа некој нерв имам повредено па ме боли од кичмата, па се до табанот :evil:
Opusteno....konecno posle nekolku dena depresivno raspolozenie da se opustam malku...iako znam na sto se dolzese toa negativno raspolozenie,konecno pocnav da sproveduvam nekoi od odlukite i da pocnam so promenite koi trebase da se slucat oddamna pa sega me fati nekoj strav pa sto ako ne ispadne taka,dzabe ke bide se,nemoze nisto da se promeni itn.......ama se nadevam ke bide podobro
Денес релаксирано, иако е веке ново утро....после полноќ, ама со мојава инсомнија така е..нема бегање...мајка ми ми вели ке се разболам од неспиење ама ајде де... се радувам на ситниците што потајно си ги споменувам....
ааааааааааа колку е најубава анимацијава и јас сакам некој вака да згмечам иначе се чуствувам празнично и убаво ми е