Убаво се чуствувам, наспано и одморено. Сега сакам да шетам малку по сонцево али ќе видам и за тоа дали ќе го остварам
Целосно се сложувам со ова: И искрено, некогаш и самата се чувствувам дека сум фатена во таа "сезнајна" стапица. Реалност, баш.
После ова кога го прочитав -Скандал!!! Скопјанец ја побарал раката на својата девојка кога биле сами! Вака..
Фино. Поминаа испрашувањата, али нови се на прагот. За мојата денешна среќа, би сакала да се заблагодарам на другар на детето што го свиѓам, што ми разјасни дека никогаш немал девојка!
Лошо, многу лошо ми почна денот. А ако по утрото се познава истиот, тогаш не се надевам на исполнет и среќен ден.
мислам дека денес ама баш ништо нема да успее да ме изнервира, цела нок лошо сонувам ама не се давам беее нема денот да ме сруши мене јас ке го срушам него , све на све опуштенко, иако пред испити
Конечно ми дојде Ја предвидов 10 дена однапред како и секогаш Ќе одмарам вечерва за прв пат сама после две седмици. Ми недостигаше такво нешто.
Таласасто, шарено, насмеано, раскезено, задоволно, најадено, наспано, тинтрано и истинтрано ко принцеза!
Среееееќнооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо многуууууууууууууууууууууууу нормалнооооооооооооооооо зашооооооооооооооо е петооооокккккккк
убаво, денес си се подновив си поминав убаво, еден добар биг мег у мц, така убаво плус петок опуштено, со убав испланиран викенд само ме мучи наредната недела, ќе биде занимливо :geek:
жално,кога страда таа и јас сум исто,таа тоа не го заслужила,премногу е добра за такво нешто да ја стигне боже помогни и,заложув ам се само таа да биде среќна ТАА МИ Е СЕСТРА