Иако вечерта не можев да заспијам од размислување , тумачење и слично утрово т.е веќе е поручек е подобро олеснато некако . Ми фали сонце малку ајде каде с те видов малку ама сакам уште Колку ми е мило што понеделник не сум на факултет па не мора да се чувствувам никако , ненаспано
Чудно... ме фаќа некоја нервоза, иако ми се нема ништо особено случено денеска... деновиве бев некако тажна, ама толку нервозна не бев... сега дури се тресам и мислам дека душата ќе ми излезе ми иде да испијам нешто за смирување... ама па зарем зависник и од тоа да станувам? после секогаш ќе посегнувам по тоа... аххххх...
Убаво - и само поради фактот дека добро поминав на колоквиум 1 down- 2 to go. Мразам кога расположението ми се сведува само на положени/неположени испити ама тоа е... студенстски живот
Изненадено И..разочарана од себе си, фала богу. па што друго можев да очекувам самата си се пцујам и проколнувам, али шта чеш, тоа е што е, штетата е направена, време е за нови градби со стабилни столбови!
моментално многу нервозно какви глупаци постојат ееееејјјјјј ми доага да идам кожата да му ја одерам ке ги нервира мојте , има да го уништам да знае не е свесен што го чека
Ве читав многу од вас дека не бил убав денов (сега веќе вчерашен)... Епа и мене не ми беше убав ич, тапа ми беше. И уште ми е тапа зашто нов ден ми е откако ќе преспијам. Сите ме нервираат, на сите ги нервирам Како отров да сум се напила бе, шознам, тапа баш.