Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    Отварам очи- Оптимизам, денес ќе биде подобро, се гледам во огледало- песимизам, не е подобро. Се трудам да мислам позитивно, ама јас сум реалнат нема бегање од фактите.

2. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    197
    Море станувам сабајле и си викам што убав ден денеска,како и секоја вечер после 5 -6 будења од моето бебче денеска ќе биде оро по дворо :lol: ,ајде добро тргно со оглед на вчерашното лудило од моето синче

3. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
  4. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Ништо посебно. Уверена сум во моите способности да насмеам некого. :D
    Се чека смрачувањето на сонцето и настапувањето на квечерината - премногу важна за мене. :)

5. chiccush02

chiccush02 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    10
    хм денес се чувствувам многуу осаменоо , тажно , некомплетно .. а денес е баш и оној ден МЕНЕ МИ Е РОДЕНДЕН .. незнам зошто , но не го сакам овој ден , како прво со мајка ми се скарав вчера , денес стопати помина низ мене а не рече ни тивко среќен роденден .. во секој поглед очекував да ми каже ама ништо си замина без збор на работа ..ако ;( од сите страни се јавуваат по скајп на телефон да ми честитат сите лицимерно роденден .. и тоа е денес сум психички уморна од се .. па дури од себе си :worried:

6. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    После 10тина дена, прв пат можам да кажам: Одлично се чувствувам! :) Не се будали оние кои кажале дека шопингот е најдобра антистрес терапија! :lol: :rofl:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    уморно..многу уморно :yawn:

8. t.i.n.k.b.e.l.l

t.i.n.k.b.e.l.l Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    92
  9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    КАТАСТРОФА
    се прашувам Господ зошто ли ми даде уште една шанса пред 13 години за да живеам ;( подобро да ме земеше тогаш, до сега сите ке ме заборавеја, и ке си го живееја животот, а јас немаше да се мачам ко некое изродче како сега. Ниту работа да најдам не можам, ниту студиите да си ги довршам,да дипломирам КОНЕЧНО на здраствените проблеми крај им нема(од пред неколку дена не можам мокрачата да си ја задржам, а на таа тема имам проблем голем уште од мала, и не знаат докторите од што ми е ) покрај што пијам лекови-тоа е за друго,нервите ми попуштија од лудациве дома,незнам што ке правам вака-ова не е живот ова е мачење, не се чуствувам ко да имам 26 туку 106 :doh: (баш за тој проблемот разговаравме со психологот минатиов пат, и ми велеше дека тоа ми е на псичка база, и колку повеке си ја зацврстам самодовербата , ке ми биде подобро, незнам ниту што да правам ниту во што да верувам :|

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Како после маратон, језда 4 саати предавање за мене е рамно на маратон!
    И онака излагам уфилмано демек прво место сум освоила, демек преживеав!
    Уште филм дека сум сучка како овој 8)

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Како колачињава што ги јадев:

Шарено, месесто, слатко, бумбаресто и сакано!
    Многу сакано... :*

Прикачени фајлови:

12. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    Нервозно, изреволтирано, се изгубив во време и место, растргната невидено, и уште полошо ми е кога сум нервозна а неможам на тој што ме изнервирал (во случајов единствениот професор што го мразам до сега) уфф, ќе биде секако долга ноќ, ама ми се собра се некако. :| ;(

13. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.506
    Допаѓања:
    12.751
    КАТАСТРОФА
    се прашувам Господ зошто ли ми даде уште една шанса пред 13 години за да живеам ;( подобро да ме земеше тогаш, до сега сите ке ме заборавеја, и ке си го живееја животот, а јас немаше да се мачам ко некое изродче како сега. Ниту работа да најдам не можам, ниту студиите да си ги довршам,да дипломирам КОНЕЧНО на здраствените проблеми крај им нема(од пред неколку дена не можам мокрачата да си ја задржам, а на таа тема имам проблем голем уште од мала, и не знаат докторите од што ми е ) покрај што пијам лекови-тоа е за друго,нервите ми попуштија од лудациве дома,незнам што ке правам вака-ова не е живот ова е мачење, не се чуствувам ко да имам 26 туку 106 :doh: (баш за тој проблемот разговаравме со психологот минатиов пат, и ми велеше дека тоа ми е на псичка база, и колку повеке си ја зацврстам самодовербата , ке ми биде подобро, незнам ниту што да правам ниту во што да верувам

мила немој да мислиш дека само кај тебе е така, едноставно исправи се и најди некоја светла страна, по секоја бура доага и сонце, студиите ке ги довршиш не е тешко да завршиш нешто што си почнала, кавги во секое семејство има да не те лажи тој факт, не се нервирај за секоја ситница едноставно живеј го животот само за тебе а не и за останатите, и работата ке ја најдеме или таа ке не најде нас,и знај дека животот е убав извини али морав да ти искоментирам ;) ,инаку и мене денот ми е :envy:

14. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    И така и така. Нејќам вакви денови ама никој не ме праша дали може да го пушти!!!
    Е ваква...

Сликава кажува многу повеќе...

15. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    И јас незнам ,...... тажна, тетками ке си оди утре за Германија, епа многу ми е мака :( , секој ден заедно а сега ...... ке си оди, ама тоа е работата си е работа :(

16. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Среќно... мислам дека баш голема среќа ме следеше денес :D Да не си се почудам... Сега баш прочитав една статија на КУРИР за двајца кои починале прегрнати во ист ден, а биле во брак веќе 60 години... Баш морници ми поминаја кога читав :( Ова е уште еден доказ дека вистинската љубов навистина постои...

http://www.kurir.mk/magazin/zanimlivost ... odini-brak

17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    По сабајле математики со животот...

Нема, нема раат за оние со крст на чело, убаво велеше баба ми!

Би сакала само да сме здрави и живи, што е наше, ќе дојде макар и испорачано.

18. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Нервозно и тажно :( Кај од времето ме мава некоја депресија,ама и од луѓево што се нема да чуеш и видиш.Речиси сите во кои имав доверба полека почнаа да ме разочаруваат.Некако не се пронаоѓам помеѓу толку подли и расипани луѓе :(

19. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    Нежно,поспано и миризливо :) :angel:

20. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Посебно,интересно, :hai: онака како што не сум се чувствувала одамна.