Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    :D Доволно, или уште едно треба :D

2. tanjaaaa

tanjaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    13
    Familijarno raspolozeno!!!

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.858
    Допаѓања:
    163.434
    Многу подобро...цел ден спиев,после силниот врисок и миксот од аналгин и дијазепам...болки нема,само затнати уши,грлото како ново,кока кола до година пак...
    На моменти се фаќам во ситуација каде мислите лудо ми циркулираат по цело тело и сакам да изнакажам едно брдо гадости на една шака народ.Што дека се фекалии во душа (да не кажам г*вна),себични,безобразни,ноторни лажговци,искомплексирани говеда...и уште многу други префинети нешта...до толку што дури и си се гадам од самата себе...
    Мразам настинки,мразам лигушки,расипани празници пред да почнат,расипани души,егоцентрици,завидливци,натпреварувачи ама од оние злобните кои те мобингуваат,алапачи,трачари,ситни души,масни флеки на омилена облека,денови без љубов,пролет без здравје,успех без радост,безволност кон наука,опсесивни будали,пост зошто прави да се осеќам грешно,лицемери,лажговци кои мислат дека им верувам,мојата наивност,инаетливи професори,сандали на пролет,чизми во лето,фешн сенсот на скопските дами,зачмајаноста на Скопје која знае да го фати на моменти,разораниот плоштад,несудени судии и така...има уште многу...само себе не се мразам.Впрочем прекрасна сум си на моменти...особено кога ќе ме удрат уметниците во мене...утре јајцата саде платно ќе ги сторам.
    Држте палци на раце,на нозе до 13 да направам се цакум-пакум,прво полувреме одлично го завршив со огромен успех кој заслужува громгласен аплауз!

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.823
    Убаво во својата кожа :D Си станав сабајле се скоцкав тип топ, ќе си дремам на работа докај три и после на шетање. Аааааа пресреќна сум си и едвај чекам да дојде вечер :D

5. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Многу убаво :D пред празников расположена и исполнета со позитивна енергија :lol: :lol:

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Наспано и прекрасно.... и со огроооооомна желба за смеење :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

7. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Одлично.

Добив, и не сум веќе монструозна! :lol: :lol: :lol:
    Си направив пица само со печурки, маслинки и домати и излезе многу добро.
    Го слушам Брејк и убаво ми е на срцето.
    Сега сум мила и мека девојка. Ќе се истуширам и ќе одам да се шеткам со љубовта во парк, ќе јадеме шеќерна волна и ќе се гушкаме, а после тоа ќе одам да гледам филм со колеги, ќе паднат зезанции. И на крај - со најдобрите другарки на кафе и пречек на празников среде Центар... Имам убаво чувство за денов. Само ќе треба да се опремам со улошки во торба :) и тргам.
    Грее сонце, а тоа ми е најважно.

8. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    95
    Предпразнично расположение!
    Сабота, сонце, врвица народ, насмеани лица, потполно среќна состојба. :D

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.858
    Допаѓања:
    163.434
    Имам се што ми треба...прекрасно семејство,неколку вистински пријатели,љубов најголема и најпрекрасна (абе не дека зборам од инат и дека го фалам,ама тие што не сте се сардисале до сега,џабе ќе ви е,најарниот јас ви го лапнав одамна :lol: :lol: :lol: ),згодна леле мори мајко,глава боли (леле си го изнафалив,болен ќе ми легне :lol: :lol: :lol: ),планови за најпопрекрасно лето со супер изгледи да се реализира,куп акумулирана позитивна енергија...ма ајде уште да не ви кажувам колку сум јас најпаметна и најпрекрасна! :lol: :lol: :lol:
    Тетс да веј аха аха ај лајк ит аха аха!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Кејфови и убавини сум во душава што си ја имам добитнава комбинација!За здравје не праам муабет,ќе се оправам скроз уште за некој ден! :D

10. C.Bradshaw

C.Bradshaw Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Лилит ги читав твоите постови од пред 2-3 дена , и ми се чинеше многу депресивна и кивна на светот , па ми е драго што си сега срекна !!

11. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    I fell good, so good :lol: празнично расположена, со еден куп позитива во себе, со премногу вдишан свеж воздух и спремна за реализирање на многу цели :D

12. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Денеска не сум баш у форма... малку ме боли глава и стрв ме фаќа за нешто мрсничко ама ајде ќе издржам до утре...а инаку си седнав на тараса и на сонцето и ветрот си читам Жени и љубовници и ме натера да размислам дали вреди уште да сум рамнодушна кон ситуацијата во која се наоѓам со дечко ми...хммм Ај ам тинкинг абаут аор рилрјшншип :lol:

13. lili1

lili1 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    53
  14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Смрзнато се чуствувам,ми пристудува,а што ми се случува пред да настинам,знам,ова ми е како предзнак за настинка,надвор не е толку ладно ама мене ми пристудува :(

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Супер.... брачед ми ќе се жени па ми е ептен мило на душичкава... :D

16. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    досадно,глупаво,безвезе :| :| :|

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
  18. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Super :!: Imam visok pozitivna energija :lol: ubavo si se cuvstvuvam sama so sebe, si sedam u soba si slusam muzika se zurkam :D i si pravam plancinja za letovo i super mi e

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.858
    Допаѓања:
    163.434
    Као да имам поседовен лист за целиот свет...
    Бајт ми!

20. done

done Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    74
    брррр пројавувам ПМС знаци, ама среќа е што дома никој не ми замерува на мојата нервоза, зборење и на јадењето ( јадам како слонче :D ), како и на лелекањето дека кај и да е ке ми пукне стомакот, инаку сум ок, после ке идам на кафе со две другарки, ама се надевам времево ке се среди и нема да врне :)