малце ненаспано но сепак добро сто сум станата порано имам и болки во глава и од заб мозе да е од забот сто ми боли па сега и главата ми боли
Прекрасен ден, а нит сонце ѕирка, нит чоколадо врне. Мора тоа планетите и ѕвездите да се натртиле врз нечија... туѓа глава. Оти, мојава е креп фрии тудеј! Пааа, осечам се онако, сунчево! Дабоме! Сани, тенк ју фор д’ саншајн... Уште жезол ми фали. Денес сум денсинг квин. Лов ју Док. Целувки и цвеќенца за тебе.
Прв пат после дооооолго време да пишам во темава и да не ми студи и да не ми се мочка Денес сум подобро од вчера. Забележително. Помалце кашлам, помалце кивам, носот ми е помалце затнат. Иако се‘ уште ме држи настинкава, денес после неколку дена наместо чај пиев кафе , се вратив на старата добра рутина. And it felt food Одвреме-навреме погледнувам кон прозорецов надевајќи се дека ќе се случи чудо и ќе видам барем малце сонце (жолти ми се завесите, па ме залажуваат), ама чудово некако како заспано е утрово и не сака да ме изненади. Најверојатно ќе морам да се помирам со денешново време, какво што ќе биде и во наредниве неколку дена Денес ќе бидам корисна и продуктивна. Чувствувам
денеска супер се чувствувам едвај чекам вечер уште да се излезе и да го заврчиме денот со едно прекрасно лудување
Се мразам самата себе кога љубоморам на туѓата среќа и кога поради нешто што јас немам, потајно сакам и другите да го немаат тоа... за да не се чувствувам осамено во гужвата. Уште потрагично е тоа што во тие другите вклучувам и блиски драги луѓе. Значи ужасната сум од самата себе. Како монструм се чувствувам, кој има потреба да биде затворен во темна кула до крај на животот.