се чусвувам изморено и како мајка..кучето ми повраќаше нешо па ајде бекомплекси ,јогурт чистење .. ..и сеа си го гушкам да се смири
расположенко за учење , само ако некој ми нагази нерв ке го стрелам 2 дена психата ми беше , ама сега сум , се надевам дека денот ке ми ведар , ај да уживкам сега со книгата испити се ближат
Еее! Знаеш она, ступидно? Епа, веќе удара и на интелегенција. Жими гушава! Ма, фак ми плиз е работава! Такви плодни тикви мајки испораѓале, ма да ти спрпа од нив. Би си ги изглодала прстите од стапалата. Жими гушава! И, није све једно. Дабоме! Арам да ми е! Ене, и човекон, куртул од мене си нема. А, јас, а јас(?!) едно погано што сум си родено, ма клето, ма никакво... без срце Ahhh, to be green... instead i feel white blank and clean almost profoundly stupid like when my lines are empty while writing to you Од што се осеќам ступиндо... у бунило сум веќе. Но уеј бек фор ми сак’рс!
Многу глупаво и депресивно, во стомакот како да ми се преврќа нешто цело време. Синусите болат, премногу. Многу глупаво чувство, само ми се спие.
Сабајлето бев расположена. Па одпосле нервозна,поголемиот дел од денот. Па моментално пак расположена.. O,БЛИЗНАКУ!
Mизерно...Осамено...Тажно... Ми се тркалаат солзи мислиш врни... Ама тоа е,ајде да се надевам,после дождот иди сонце...
Guilty as charged! Сама сум крива, знам. Требаше да си легнам кога се прибрав дома, а не тука да се плеснам А не ми се спие... Ах, што ќе плачам, а богами и плаќам утре... Хипи, ум не ти доаѓа