Praznicnoooo na gosti,so gosti i celi dva dena taka..Bogati trpezi mnogu soleno i blago i kilo povece na vagaaaa....aj od utre na normala.
Никако,ептен за никаде.Моментално сум сама дома,а во моментов тоа значи во најлошото можно друштво и заради тоа во најскоро време планирам да сменам дестинација. И се уверувам во она,по којзнае кој пат дека кога ти е убаво не обрнуваш многу внимание на детали,а кога не ти се сите овци на број заради еден таков детал ти доаѓа да убиеш човек.
kako sum?..nekako praznina vo dusava..osamena..a so kup lugje okolu sebe hock:..razocarana vo lugjevo.. ne ocekuvam deka nesto ke se pomrdne od mrtva tocka..a tolku bi sakala..barem da najdam pristojna rabota..da izlezam od zacmaenava sredina...toa mi e najgolema zelba...
И самата не знам како се чувствувам... Викендов ми беше ептен бурен и се ми се измеша некако...Ми се сменија брзините :roll: И добро би ми дошол некој саат спиење.
Многу сум заљубена!Се ми е убаво,се ми е веселко,секоја помисла на него пеперутчиња ми создава... До половина на месецов сум ужасно зафатена,за кога ќе заврши да заокружам на месец и пол бркање обврски и се надевам нивно успешно завршување...сега за сега е супер!Ме радува тоа!Па уште повеќе ми носи радост помислата на лето... Уууух...утра без грижи,целосно посветување на себе,конечно време за реализирање на долго планирани нешта,доволно простор за целосно да се наоружам со себе и да тргнам уште похрабро кон конечната цел...ќе се изначитам брдо книги,ќе се изнапијам илјадници литри лимонада,ќе се изнавозам ролери на кеј,ќе испијам милијарда кафиња со драги личности,ќе се преселам кај него дома и ќе му оставам мирис по перниците,ќе му готвам,ќе го галам,ќе го душкам,ќе гледаме доцна филмови со отворени врати на балконите,ќе јадеме пица во ниедно време,ќе одиме на Водно и ќе го гледаме светкавото Скопје како изгледа спокојно убаво,но задушено и тажно,празно...сите по одмори,тропски горештини...и конечно одмор,море,сол...зајдисонцаааааа,изгрејсонца....ууууууууууууууф...немаше да ми бидат толку слатки ако не се мачам толку за да стигнам до нив!!! Сееееееееееееее ми е најубавооооооооооооооооооо...а во пмс сум...што ќе беше ова...а грам чоколадо немам каснато,мајке ми!!! Нека потрае!
Прекрасно по поминативе празници и сеуште во еуфорија која расте од ден во ден. Безгрижна како птица и покрај претстојните обврскишта. Кул, стомак ме боли од смеење и задоволна по средбата со стари пријатели. Ги сакам сите
MRZLIVO.. I POKRAJ MOJOT TEMPERAMEN.. DENES NE MI E DENOT .. NA RABOTA KUP OBVRSI JAS SI CITKAM NA FORUMOV A SEGA CE SI DOGOVORAM DRUSTVO ZA NA PO EDNO KAFE..BAS ME BRIGA ZA SEEE USTE PRAZNIK MI EEEEE
Поспано,ми се спиееееееееееее аааааа,очиве ми паѓаат,ке ги загубам негде ај со ми се спие,па и некаква мрза ме има фатено,глава ме приболува од време на време,ах тој пмс,ми се смачи веќе,абе арно викам да не си женско,вакви маки да си имаш,плус и една нервоза што ме прифаќа,се во едно работава... :? една кисела насмевка
cuvstvuvam silen nedostatok od nikotin ama sepak se vozdrzuvam taka da umiram od zelba za edno cigarce a vie ??
Малку поспано... ама веројатно од времево ми е така... станав касно... не спиев, сонував глупости... ама кога седам дома, така ми е - ќе си го мачам мозочето со непотребни работи и си правам цели филмови... Земав кујната да ја чистам... ја светнав, тип-топ, ко нова е (остај тоа што е 6 месеци стара)... и сега и јас сум ко нова чистењето ми го прочисти мозокот, заедно со музиката што ја слушав... и сфатив колку навистина сум среќна... колку многу имам, а со една единствена ситница можам се да упропастам... па што ми е гајле што било вчера?! ЈБГ, тука сум, сега и овде... и целиот свет е мој... уште работа да најдам и сите овци ќе ми бидат на број... само се надевам дека нема да станам како оние вечно незадоволни лица на кои она што го имаат им е малку, а имаат се....