Како цел ден да е мој, ќе си го посветам само себе и себе. Само ми се плачи за надвор... 2 недели еееееееееееееееееееееееееееееееее
Still feeling sooooooo bad... Како пеперутка со скршени крила Во сонот тој,се разбудувам пак тој,сегде тој,а него го нема... НЕ ја примил ни пораката,не го уклучил бројот... Зарем тоа заслужив,да не кажи причина и да ме остави туку така? Сепак проклето ми фали
уморно времето е прекрасно а јас несакам да го преспијам денов а и мислам на него , се јадам себеси , што ли прави сега.....
Денес се чуствувам како полека но сигурно ми се враќа енергијата. Се радувам што ќе поминам еден викенд заедно со него,сами, без никакви обврски и нервози.
Прекрасно, едноставно совршено.Денес денот помина најдобро можно, дури и глупостите што не сакав да ги правам, а морав, поминаа супер.Кога се враќав дома, размислував колку е убав животот, додека сонцето ме милуваше со своите зраци.А и една неочекувана насмевка, од некој уште понеочекуван, многу ме израдува
ептен е убава песнава ...фала што ме потцети да ја слушам Ај да не бидам оф се чуствувам ПОСПАНО и ИЗМОРЕНО А времево е срцка така да НЕАМ НАМЕРА ДА СПИЈАМММ
Пролетно, весело, заљубено, разиграно, лудо, сончево без ниедно облаче ... ма као филмска дива се осечам денес, лебдам од среќа!
Нашетано и олеснета за некој денар ... добро. За разлика од вчера денес ми се врати осетот, тука сум мрдам.