Па.... не го искористив денот. Си останав дома, се влечев од кревет на стол. И токму затоа I'm looking forward to пиџама партито со Сестра ми вечерва. Одамна не сме спиеле заедно. И уште од сега му се радувам на утринското кафе утре, на скапоценостите кои мама ќе ми ги прати по автобус, на сончевиот шопинг, на ракометот и на попладневната дружба со колешката и цимерка и‘. Максимално ми е испланиран денот утре. И денешниов требаше да биде таков. Ум за друг пат.
Искористив 2-3 саати за собирање витамин Д, а другото обврски околу факултет кои некако ме напнуваат. Така да во моментов, напнато.
Минатите денови ме беше фатила некоја депресија, по што имав проблеми, но сеа е веќе подобро, и подобра сум!
Релативно ооооооооооооопасноооооооооо.... Цел ден на школо им ја пеам „Учителке најсакана“ уживам у прекрасново време, иако нашколо! расположена сум за акање по бутици и намерувам после школо да го сторам истото. Одамна не сум ги пуштила моите локни да виреат по главата како порано, па денес им го приуштив тоа и бум, Џинџер со права промена. Имајте прекрасен ден!!!!!!!!!!! .... Спојлер учителкеееееееееее...најсаканаааааааааааа.....