Ненаспана сум и изморена. Немам енергија и добив тахикардија од кафињава. Заборавив дека е петок... И уште и викам на сестра ми: Каде ма ти? Ќе излегуваш, а утре си во школо! Скроз се пореметив.
huhuu se znaaee PETOK odlicen den navistina i naj vekje sho me napravi srekna ee toaa sho upseav da prepishaan na testot (hemia) ahahahaha....
Денес сум среќна, времето е одлично шетнав низ град со некој пријателки, се пострижив и тоа некако ми ја врати самодовербата...
Оф, уморна сум и прилично загрижена заради тоа што се треба да направам денес.Барем да можеше да помине една сабота без да се нервирам за тоа колку обврски имам
ааа предобро онака,саботно расположена задоволна сум од себе,се што ми беше на листата на работи шо треба да ги завршам веќе ги завршив,уште да се истуширам и вечер одиме во бољи живот
Имам грижа на совест и многу ми е жал сори!!! Не сакав ама ете што бидна бидна ! А расположението ми е добро . Ни лошо ни прекрасно. Златна средина.
Лелеееее пресреќна сум!!!! После неколку дена конечно ќе си легнам во нормално време и ќе спијам ноќе наместо дење! И ќе станам утре во разумно време, ќе пијам УТРИНСКО, а не пладневно кафе и ќе уживам во истото. И денот ќе биде мој! Како патник се чувствувам, не сум дома прибрана како што треба. Учење доцна навечер, пореметен биоритам, недоволно спиење, изместени оброци.... не чини, не... Катастрофа сум пред и за време на полагања. Катастрофа. А чудна работа како само како катастрофа можам и да функционирам и да положам се‘. Бар да се надеваме дека ќе положам т.е. дека ќе успеам да научам за да потоа положам. Не дека ми се раѓаат сомнежи во себе, тоа никако, ама стравувам дека уморот ќе ме совлада, дека ќе се скршам. А тоа не ми треба. Си седам пред компјутер со насмевка на лицето. Гледам колку многу може да се сакаат луѓето, и иако стојам како објективен набљудувач на целата приказна, можам со сигурност да тврдам дека љубов постои: без разлика дали сме и‘ предмет или не.
Лошо, изморено, не се чуствувам убаво воопшто, а и ова некако времево не ми е по ќеиф, па и треба и да учам офф леле