од сабајле пцуев....џабе станав рано ама затоа после се наспав убаво....и сега си уживам и сум :up: :up: :up:
Денес ми се смири душата ! два дена бев во недоумица и неизвесност поради љубоморните испадни на ... тој мојот. Е ајде сега. Љубов. бла. а!
poslednive nekolku dena se custvuvam ko da sum vo nekoja dupka i samo glasoj da slusam site nenamerno gi ignoriram i mi se lutata ali aj ke pomini
хехех исто Поспано...ама и среќно ...денеска посебно ми се десија повеќе убави работи...за прв пат после подолго време ...дури не ми се ни верува...
не знам ни јас , овој ПМС ме дотепа, час сум весела, час липам како луда, сакам море, сакам плажа, песок, сонце.... сакам одмор од се
Како најголема глупачка на светов :roll: Главата ме боли... е па ќе ме боли кога правам глупости, не размислувам како што треба. Се однесувам како разгалено детиште и нормално дека ќе испаднам глупачка на крај... така и ми треба... ако не ми дојде умот наскоро, не ја бива работава :?
me nasmea draga moja navistina koj nema vo glavata ima mnogu za odenje so nozete pa sega mislam deka vredi da se stavi prs na glava pozz
SOVRSENO.RABOTNO,ISPOLNETO,RABOTATA ODI VO MOJA POLZA.SE NADEVAM DEKA CE USPEAM DA ZAVRSAM SO SE ZA DA IMAM UBAV VIKEND NA UBAVO MESTO SO UBAVO DRUSTVO :up:
Блаааааааааааааа, бљак :evil: После невидената расправија со идиот како момчево мое, баш бљак. Џабе му се сега сите бакнежи и гушкања. Сега ќе бидам лошка. До кога ама не знам :roll: Ама и требаше, долго се немавме скарано, му кажав што му мислам :twisted: Амаааааааааааааааааа.....пак убаво ми дојде кога ми рече оти ќе се отепал ако не сум јас. Да си знае оти без мене ништо! Го сакам. А тој мене денес повеќе!
Ме боли глава, се чувствувам ненаспано, се товам со кафиња ама ништо не помага. Учам за утрешниот испит, а главоболката никако да се смири. Надвор времето сончево, а јас верувајте веќе трети ден го немам пречекорено прагот од мојот дом! Само да поминат испитиве дома нема да се приберам!