Па за разлика од вчера, денес се чувствувам многу поубаво. Некако исполнета сум и позитивна... Најверојатно до времето е. Денот е прекрасен!!!
Jas sum uplasena i zbuneta. samo sto dogovoriv za na kafe so nekoj sto ne go poznavam. ne sum izleguvala mnogu odamna, ne znam kako da odam na kolenje...
Многу јакоо абеее цел ден си се маскирам цела година овој ден си го чекам ееее сите ми се смејат на 19 годинки како 9 да си ги имам па што ако деее ден миии ее ќе си се маскирам убаво ми е
Нервозно...постојано луѓе дома, како на автобуска станица...а многу јасно им беше дека не смеам да примам посета особено не настинати особи, а сега секој втор е настинат... и морав да седам заклучена горе и да глумам дека спијам... незнам што им е проблемот ама непотребни нервози можат само да ја влошат мојата состојба!!!
Која само грдосија можеш да ја уловиш во еден, навидум убав лик. И мисли- не го гледаш! Као, и не можеш да го видиш де. Мислам, немаш „како?“. Е, ајде де. Буху бре! Ах, габа чумосана. Бљак! Бљак! Како само внезапно срипа. Се штрекна. Ајде да видиме дали скоро ќе бекне. Ако бекне.. ах ти габо, ти чумо една бедна, та погрда и од ликот свој си била- и оти бре не си се скрила, м?! Ма, труј и блуј бре. Ама на друго место- ќе велев. Ама поинаку го кажав. Да заболи повеќе го реков. И тоа ми ти бил убав човек Плиткост невидена.Искомплексираност до немајкаде. Док, мислам дека уште малку и корузи некои, корави чудесии по кожава ќе ми изникнат. Оклоп ќе ми се стори, оти, радиоактивна лебарка е у прашање . И... нема спас...тада-там-там, од лујѓиња кретенски! Ај нид то сејв мај ес.
Денес до пред околу саат време ми беше се супер. Татко ми има роденден и цел ден си се шалиме и мазиме со него и со мајка ми. Поточно јас ги размазувам. Кафенце, блачко, музиче по дома. Недела, таман да се опуштат пред понеделничките работни обавези. Си ги сакам моите многу. И супер си се опуштивме денес. И што ли ме тераше да се закачам на facebook и баш да видам слики кои искреееено, ама баш најискрено кажано, ми будат и гнев и љубомора и завист. Многу добро знае дека иако ми е бивш, дека го сакам, и многу добро знае дека сакам да планинарам и баш нашол друштво некое и биле на една тура кај што и јас сакав да идам. Лута сум и на себе што дозволив емотивно да се поврзам кон човек за кој испадна дека не вреди....Разочарана.... Море дај нека дојдат братучедиве кај мене за роденденов на татко ми, па да си се расположам со нив....не вреди да се замарам со овој....
Исцрпено, досадно, уплашено. Имам проблеми со мене. Не ми е добро. Се влечкам некаде меѓу детството и возрасните, но не знам каде сум. Слаба сум, но ќе станам јака. Време ми треба. Само тоа..
Нервозно паааааааааааааааааааааааааааааааааК! Резултати од Имунологија нема, незнам дали сум во ремисија, дипломата ја нема а и никој незнај зошто... баба ми ми гази на жифци, сите ме третираат ко инвалид... или ќе полудам или ќе отепам некој!