Значи кога добијам психичката состојба ми е хаосссссс , нервозно ууфффф ке пукнам, а имам еден тон за учење , ајде биче болје утре е нов ден
Уморна, во депресија, треба да учам а дремам на Фемина, мразам вторник бидејќи по вторник доаѓа среда, а среда е денот кој највеќе го мразам заради глупи НАСТАВНИЦИ и ЧАСОВИ! Нема ништо на ТВ.
Се чуствувам убаво, со расфрлани кревети околу мене, алишта по земја и по кревети кои ме молат да ги соберам, книги пред мене кои ми викаат да научам нешто.
Расположена за да прошетам ама времево нешто ме зеза. Ама и јас ќе го зезнам, ќе излезам па Јана машка да е!
расположена хормоните од мензисот се смирија пивцето сабајле се испи сега уште да ручам и читнам нешто па вечер пак да си се рашетам мх мх мххх што е убаво вака
Сакано и женствено. Среќна сум кога врне, ете така. А немам некоја посебна причина, едноставно убаво ми е што сум си јас јас, што сум таква каква што сум. И добивам нагони за искажување на мојата женственост и знам дека вечерва ќе биде мојата вечер. Ќе си се истинтрам од глава до пети, ќе се усмрдам на лаванда и ќе си направам маникир. Зашто ваквите дождливи денови се богатство, ете зошто.
Денес.. Некако истоштено. Мислам неделава во целост ми е таква. Полна со тага, но после секој дожд иде сонце. Ќе дојде сонцето, верувам.
како се чувствував денес ???хммм ни самата не знам САКАМ ДА ПОБЕГНАМ ОД СЕ И ОД СЕКОГО онака да се одморам физички и психички
во 2:48 никако утепано,никако,омаловажено. Благодарение на еден педер, па добро бе педер еден мораше ли све да расипеш,мораше ли сите филмови да ги искршиш ? Можеби ова ми е лекија за друг пат,ама едно да ти е јасно -Кога тогаш за се ке платиш